FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

„Scuze, Edi, dar nu știi ce înseamnă performanța” » Ce aștepta Gică Popescu de la selecționer după Liga Națiunilor

Edi Iordănescu // FOTO: Imago
Edi Iordănescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2022 07:36 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2022 09:08

Gică Popescu este dezamăgit de rezultatele României din Liga Națiunilor și îl critică pe selecționerul Edi Iordănescu.

„Tricolorii” au retrogradat în Liga C din Nations League, după ce au terminat grupa pe ultimul loc, iar fostul mare fundaș al naționalei spune că Edi Iordănescu trebuia să-și dea demisia.

Gigi Becali îi caută înlocuitor lui Dică » Dezamăgit de două aspecte, a luat deja decizia
FCSB
Gigi Becali îi caută înlocuitor lui Dică » Dezamăgit de două aspecte, a luat deja decizia

În plus, Gică Popescu nu l-a menajat nici pe Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Gică Popescu, discurs dur la adresa lui Edi Iordănescu: „Trebuia să îşi depună demisia”

„Edi a făcut o mare greșeala. Imediat după meciul cu Bosnia trebuia să îşi depună demisia. Era primul gest de normalitate pe care trebuia să îl facă. 

După care, putea să se așeze cu Federația la masă şi să i se zică: OK, ţi-ai dat demisia. Noi credem în continuare în tine, hai să trecem mai departe». Dar un prim gest de normalitate ar fi fost să îşi depună demisia.

L-am văzut pe Edi vorbi despre intrarea echipelor de club în play-off ca fiind o performanță.  Dacă el asta crede că e performantă, atunci nu mă mir să aibă un discurs triumfător după ce batem Bosnia. 

Păi, aia e performanţă? Performanţă e ce am făcut! Când intri în play-off nu e nici măcar normalitate. Normalitate e când câștigi titlul prin România. Să spui că intrarea în play-off e performanţă... Scuze, Edi, dar nu ştii ce e performanţa.

Fotbalul nostru a ajuns într-un moment atât de dezastruos încât e nevoie de o perioadă egală cu perioada în care a ajuns la dezastru pentru a încerca să îl scoţi din această prăpastie.  Am văzut şi discursurile după dezastrul din Liga Naţiunilor. Totul e normal. Nu am văzut o asumare. Nu văd o preocupare vizavi de viitorul fotbalului românesc. Că nu se pricep, asta ştie toată lumea, dar să nu îţi asumi este un pic de laşitate”, a spus Gică Popescu la PrimaSport.

VIDEO Propunere pentru banca României la GSP LIVE: „De ce FRF nu e capabilă să facă asta? E o mare prostie să gândească așa”

Citește și: 

Jean Vlădoiu, discurs dur: „Indiferent ce se întâmplă cu posturile noastre, sunt cu Prepeliță! În România încă funcționează șmecheria”

Selecționerul României, șocat de comportamentul „tricolorilor” după un rezultat rușinos: „Toți cu nasul pe sus, pe vârfuri, fără excepție”

Citește și:

„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (14)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  09 Octombrie 2022, 00:54

O continua dezamagire acest Gica Popescu...Pe cat a fost de inteligent ca fotbalist pe atat este de altcumva ca om si de gol pe dinauntru...Despre ura sa viscerala fata de familia Iordanescu stim deja de mult timp, este plictisitor. L as intreba, el totusi ce rol a avut in nasterea generatiei de aur? Intreb fiindca, daca imi aduc bine aminte, la mondialul american am jucat multe minute in zece oameni (nu la propriu, ci la figurat) fiindca el a fost intr-o forma execrabila in toate meciurile, care a culminat cu golul Suediei din prelungiri. Cu toate astea, omul pe care il uraste atat de mult l-a titularizat in fiecare meci. Atunci de ce nu il ura pe Anghel Iordanescu? Daca tot vorbeste despre demisii, de ce nu iese el mai intai sa recunoasca ca a fost zob la acel campionat mondial , campionat pe spatele caruia el se cațără si acum desi este cel mai putin merituos (pana si Prunea e peste el, care totusi a mai facut cate ceva in turneul ala, a mai salvat mingi etc). Ok, ai fost un mare fotbalist, nu contesta nimeni, ai fost si capitanul Barcelonei, ai facut meciuri mari si la nationala, dar hai sa fim sinceri pana la capat: la mondialul american, cu care te lauzi deseori la fel de mult(daca nu chiar mai mult) decat cei ce cu adevarat au insemnat ceva la acel turneu, tu ai fost veriga slaba. Iesi si spune asta si apoi cere-le altora atitudini barbatesti, demisii, vorbe despre performante. Tu de la retragere nu ai facut nimic notabil...

cdba3133
cdba3133  •  08 Octombrie 2022, 15:18

Cea mai mare performanta a lui este ca este puiul lui tata Puiu.

danglumetu
danglumetu  •  08 Octombrie 2022, 14:15

asa jucatori, asa echipa, asa antrenor! l-ati vazut pe popescu desfigurat la televizor ce mutra de ventriloc are, cu operatii estetice la ochi si parul vopsit??? si toate astea sa i le fi cerut nevasta, sau...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează