FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

Selecționerul Armeniei rămâne încrezător: „Noi, România și Macedonia de Nord suntem egali valoric. Ar fi fost corect să egalăm”

Joaquin Caparros // foto: Imago Images +21   FOTO
Joaquin Caparros // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 08:35 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 09:49

Joaquin Caparros (65 de ani), selecționerul Armeniei, a comentat eșecul cu România, scor 0-1. Spaniolul rămâne încrezător în șansele echipei sale de a prinde locul 2 în grupa J. 

Fără victorie în preliminarii de 5 meciuri și învinsă de România în Ghencea, șansele Armeniei la locul 2 în grupa J s-au diminuat serios. Chiar și așa, selecționerul Joaquin Caparros rămâne încrezător. La conferința de presă ce a urmat meciului cu România, el a cerut răbdare și a apreciat că cele 3 echipe care luptă la locul 2, România, Armenia și Macedonia de Nord, sunt egale valoric.

Joaquin Caparros, selecționer Armenia, după eșecul cu România: „Ar fi fost corect să egalăm”

„Nu am jucat bine în prima parte. Schimbările pe care le-am făcut au avut scopul de a schimba cursul jocului. Nu am putut avea mingea în prima repriză, a fost o problemă. Nu am jucat bine, iar adversarii au înscris din acel corner. Trebuie să muncim pentru a evita să încasăm astfel de goluri pe viitor. 

Am fi putut egala în partea a doua, iar dacă asta s-ar fi întâmplat, cred că ar fi fost corect. Jucătorii trebuie felicitați pentru eforturile făcute în repriza a doua. Sunt mulțumit de jocul lui Mkhitaryan, precum și de comportamentul său pe teren. A depus un efort mare.

Situația noastră a devenit complicată, dar vom continua să luptăm atât timp cât avem șansa matematică de a trece de grupă. Echipele naționale ale Armeniei, României și Macedoniei de Nord sunt egale. Norocul sportiv a fost cu noi în Armenia, dar astăzi nu a existat. Detaliile mici contează mult pentru victorii. Trebuie să avem răbdare până la final, lupta va continua până atunci”, a spus antrenorul spaniol, potrivit Arm Sport.

Clasamentul grupei J: România, la mâna ei pentru locul de baraj

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din România - Armenia 1-0

+17 FOTO

VIDEO. Ce a declarat Mihai Stoichiță după România - Armenia 1-0

Mai multe știri despre România - Armenia 1-0:

Un „tricolor”, suspendat la meciul cu Islanda după cartonașul galben primit împotriva Armeniei

Concluziile lui Basarab Panduru după România - Armenia: „Rădoi a înțeles în sfârșit asta! I-au trebuit trei ani și jumătate”

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează