GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

ASUS TUF Gaming A15 (FA507): un laptop care îți aduce victoria în jocurile preferate

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2024 12:23 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 12:28

ASUS TUF Gaming A15 (FA507) este un laptop de gaming gândit pentru a oferi o performanță excepțională în orice situație și o experiență de joc de neuitat. Utilizând componente de ultimă generație, răcite de un sistem performant și cu un design durabil, ASUS TUF Gaming A15 (FA507) este arma secretă de care ai nevoie în propriul arsenal pentru a domina câmpul de bătălie.

ASUS TUF Gaming A15 (FA507) a fost reproiectat complet în această generație și utilizează acum un șasiu care este cu 4.5 % mai mic și care te va lua prin surprindere cu un design disponibil în două versiuni. Ediția Jaeger Grey folosește un design sculptat cu laser, în timp ce capacul ediției Mecha Grey este dominat de un logo în relief. Indiferent ce design alegi, trebuie să știi că ambele opțiuni sunt inspirate de designul mecha al TUF Gaming în trei dimensiuni.

Performanța de care ai nevoie în jocuri

ASUS TUF Gaming A15 (FA507) este, înainte de orice, un laptop de gaming foarte rapid care îți oferă performanța de care ai nevoie în orice moment, fie că vorbim de o solicitare de scurtă durată sau pentru o sesiune îndelungată de joc. Astfel, ASUS TUF Gaming A15 (FA507) poate fi dotat în configurația cea mai rapidă cu un procesor AMD Ryzen 9 7940HS cu 8 nuclee și 16 fire de execuție paralele, un chip care dispune de suficientă performanță pentru a rula cele mai solicitante jocuri și aplicații de productivitate.

ASUS TUF Gaming A15 (FA507): un laptop care îți aduce victoria în jocurile preferate

În configurația de top, placa video NVIDIA GeForce RTX 4070 cu TGP maxim de 140 W oferă o grafică uimitoare cu trasare realistă a razelor de lumină, pentru ca tu să te bucuri de cele mai noi jocuri la detalii maxime și la un număr ridicat de cadre pe secundă, chiar și atunci când jocurile sunt afișate la rezoluție 1440p. Utilizarea unui comutator MUX cu NVIDIA Advanced Optimus scoate ultimul strop de performanță din chip-ul grafic, chiar dacă utilizezi ecranul laptopului sau te conectezi la un monitor extern pentru rularea jocurilor tale preferate.

Pentru afișarea fluentă, fără artefacte vizuale deranjante, ASUS TUF Gaming A15 (FA507) încorporează un ecran de 15.6 inch compatibil cu tehnologia de sincronizarea NVIDIA G-SYNC cu rezoluție fină QHD și rată exemplară de împrospătare a imaginilor de 165 Hz.

Pe lista componentelor principale se mai găsește și memoria RAM rapidă DDR5 care funcționează la 4800 MHz, plus o unitate de stocare rapidă timp NVMe PCIe Gen 4x4.

Răcire care funcționează în orice situație

Temperaturile sunt ținute sub control chiar și în timpul sesiunilor îndelungate de joc, ASUS TUF Gaming A15 (FA507) fiind prevăzut cu un sistem de răcire ultra performant cu două ventilatoare Arc Flow cu 84 de lame care folosesc un design cu grosime variabilă pentru a crește presiunea statică și a reduce simultan turbulențele. Mai trebuie menționat faptul că, în timpul rulării sarcinilor ușoare, modul 0dB de răcire ambientală este activat automat, pentru a te lăsa să te concentrezi în liniște pe ceea ce ai de făcut.

ASUS TUF Gaming A15 (FA507): un laptop care îți aduce victoria în jocurile preferate

Sistemul de răcire este completat de patru guri de evacuare a aerului cald și cinci conducte de căldură dedicate procesorului și chipului grafic. Acest ansamblu menține laptopul rece și foarte silențios, permițându-ți să te bucuri de jocurile preferate.

Toți parametrii de performanță importanți, precum și efectele personalizării iluminării RGB, pot fi controlați direct din Armoury Crate, o interfață unificată de control prin care poți selecta sau crea cu ușurință propriile tale profile care ajustează automat performanța laptopului.

Dacă ești în căutarea unui laptop de gaming performant, pe care te poți baza, poți comanda ASUS TUF Gaming A15 (FA507) de la partenerii autorizați ASUS  sau direct din magazinul online eShop ASUS România.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează