GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Cumpără Speciala norocoasă pe MaxBet.ro!

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 16:31 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 16:43

1, 2, 3… A intrat Speciala pe MaxBet.ro! Exact! De ce să stai la mâna norocului pentru ca Speciala să apară, când poți să îți aranjezi singur astrele în favoarea ta prin funcția “Cumpără Speciala”?

Ce este „Speciala”?

Aceasta este o caracteristică bonus, diferită de jocul de bază, de cele mai multe ori apărând într-un ecran dedicat, care poate crește semnificativ șansa unor câștiguri generoase atunci când apar și simbolurile Sticky Wild, Wild extins, Random Wild sau Multiplier.

Pe MaxBet.ro găsești unele dintre cele mai cunoscute sloturi care oferă această opțiune. Mai jos, ți-am pregătit un TOP 5 cu acestea de la liderul incontestabil al titlurilor unde poți cumpăra speciale, Pragmatic Play.

Sweet Bonanza

Acest slot plin de dulciuri reprezintă pentru mulți jucători jocul la care au obținut cele mai mari câștiguri, aduse de cel puțin 8 simboluri identice oriunde pe ecran. 

Patru simboluri Acadea declanșează 10 Rotiri Gratuite într-un ecran separat, iar runda Bonus beneficiază de aceleași caracteristici precum jocul principal, la care se adaugă bombele cu multiplicatori cuprinși între 2x și 100x. La finalul unei rotiri, tuturor câștigurilor cumulate dintr-o rotire li se aplică suma multiplicatorilor, ceea ce duce la sume impresionante. Trei simboluri Acadea, oriunde pe ecran, îți aduc alte cinci rotiri gratuite, pentru a-ți satisface atât pofta de dulce, cât și de câștig.

Gates of Olympus

Când Zeus este de partea ta, norocul îți surâde! Jocul face parte din categoria celor cu plăți generoase, unde poți înregistra câștiguri de până la 5.000x miza pariată! Activează funcția Cumpără Rotiri Gratuite și deschide porțile Olympului cu 15 Rotiri Gratuite care pot fi suplimentate cu 5 rotiri de fiecare dată când pe role aterizează cel puțin 3 Scattere. Sună divin, nu-i așa?

Sugar Rush 

Acest slot este ca un desert de care nu te poți sătura. Vei avea parte de distracție și câștiguri la MAX! Pentru a declanșa un câștig, sunt necesare cel puțin cinci sau mai multe simboluri de același fel. Dacă vrei mai multe șanse, poți activa Runda de Rotiri Gratuite și apoi prinzi la întâmplare până la 7 simboluri Scatter care activează rundele extra. Îți mai oferim un pont: bomboana roz are cea mai mare valoare din joc și poate plăti de 150x miza atunci când apare de cel puțin 15x pe role. Nu mai sta pe gânduri, ursuleții din jeleu te așteaptă pe MaxBet.ro să prinzi spinul norocos!

The Dog House Megaways

Lasă-te cucerit ce cele mai simpatici cățeluși care oferă mult mai multe moduri de plată decât un slot clasic! În cadrul rundelor bonus poți primi până la 6 simboluri Scatter, care pot declanșa de la 7 până la 20 de rotiri gratuite. Simbolul Rottweiler este cel mai prietenos dintre toți cățelușii, dar și cel mai valoros. Descoperă celelalte simboluri și peste 100.000 modalități de plată doar pe site-ul MaxBet.ro!

Big Bass Splash

Pune-ți echipamentul de pescar și hai să prinzi captura cea mare! Pe rolele din Big Bass Splash vei întâlni simbolurile clasice de la 10 la A, dar și simboluri tematice: libelulă, trusă de pescuit, undiță, mașină de teren. Peștii de diferite dimensiuni sunt simboluri cu bani, iar valoarea afișată de ei poate fi încasată doar în runda Bonus. 

În plus, când runda cu ROTIRI GRATUITE este cumpărată, la rotireanorocoasă, 3, 4 sau 5 simboluri SCATTER, reprezentate de un biban. Cu ajutorul acestuia, jucătorii pot câștiga până la un potențial de 5.000x pariul, cel mai mare din seria Big Bass Splash. Fir întins la câștiguri!

Prinde Spinul Norocos

Jocul Tău la Alt Nivel continuă pe MaxBet.ro cu peste 2.000 de sloturi unde poți descoperi o multitudine de funcții speciale, modalități noi de câștig și jackpoturi gata să fie revendicate!

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează