GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ponturi pariuri pentru semifinalele Champions League 30 aprilie - 1 mai

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2024 17:42 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 17:42

Prima manșă a semifinalelor Champions League se dispută în această săptămână. Cel mai așteptat meci este cel dintre Bayern München și Real Madrid, două echipe obișnuite să lupte pentru trofeu. În cea de-a doua semifinală se întâlnesc Borussia Dortmund și PSG.

Programul semifinalelor Champions League este următorul:

·      Marți, de la ora 22:00: Bayern München - Real Madrid

·      Miercuri, de la ora 22:00: Borussia Dortmund - PSG

Bayern - Real, duel între două echipe obișnuite să câștige

Marți se întâlnesc două echipe care sunt obișnuite să pună mâna pe trofeul Champions League. Real Madrid deține recordul de trofee câștigate, cu 14 Champions League în palmares. Nici Bayern München nu stă rău cu cele 6 trofee pe care le-a ridicat, deasupra ei aflându-se doar AC Milan (7 trofee) și Real Madrid.

Cele două echipe au avut un parcurs diferit. Dacă Bayern München a pierdut deja titlul în competiția internă, Real Madrid se pregătește de un nou trofeu. Însă focusul în următoarea perioadă va fi doar pe Champions League. Cele două echipe se cunosc foarte bine, iar bilanțul este echilibrat. Bayern a câștigat de 11 ori, Real de 12, iar de trei ori s-a terminat la egalitate. Aceasta este a opta întâlnire din semifinalele Champions League dintre cele două. Până acum, bavarezii au trecut mai departe de patru ori, iar Real de trei. Totuși, madrilenii au obținut ultimele două calificări.

Pe platforma de pariuri online Unibet, Real Madrid este favorită certă la calificare. Are cota 1.50, în timp ce Bayern are 2.50. Pentru partida de marți, cotele 1X2 sunt echilibrate. Bayern München are 2.38 să câștige, Real are 2.85, iar egalul are 3.70. Interesant este că în ultimele trei partide oficiale dintre cele două, scorul la pauză a fost egal, astfel că ne putem aștepta la un scenariu similar și marți, având în vedere că nimeni nu își va dori să riște.

Ponturi pariuri pentru semifinalele Champions League 30 aprilie - 1 mai

Borussia Dortmund - PSG, semifinala pe care puțini o anticipau

Pe 1 mai va avea loc un meci pe care nu mulți se așteptau să-l vadă într-o semifinală de Champions League, mai ales prin prisma prezenței celor de la Dortmund, care au o poziție slabă în clasamentul din Bundesliga. Totuși, Dortmund a arătat ca o echipă complet schimbată în Champions League, în timp ce PSG a reușit un parcurs demn și este favorită la calificarea în finală.

Până acum, Dortmund a învins-o o singură dată pe PSG, trei meciuri s-au terminat la egalitate, iar francezii au câștigat de două ori. Cele două echipe au fost adversare și în faza grupelor în acest sezon. PSG s-a impus acasă cu 2-0, iar în deplasare s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Aceasta va fi a patra apariție a lui Dortmund într-o semifinală de Champions League și prima de la cea din 2013, când a obținut calificarea în finala de pe Wembley, unde a fost învinsă de Bayern München. PSG este prezentă în semifinale pentru a treia oară în ultimele cinci sezoane, dar a obținut calificarea doar într-o finală.

PSG are cu siguranță lotul mai valoros și este favorită să obțină calificarea în finală. Are cota 1.35 la Unibet, în timp ce Dortmund are 3.00. Francezii ar putea tranșa calificarea încă din prima manșă, iar Unibet le oferă cota 2.43 să plece cu o victorie de la Dortmund. Gazdele au cota 2.63, iar egalul are 3.75.

Ponturi pariuri pentru semifinalele Champions League 30 aprilie - 1 mai

Cotele publicate în acest articol sunt preluate din oferta Unibet și pot suferi modificări în orice moment. La Unibet poți participa în continuare gratuit la Game of Champions, campanie în cadrul căreia poți câștiga 125.000 RON Cash dacă răspunzi corect la toate întrebările. În paralel, până pe 27 mai, fiecare 100 RON depuși îți aduc o șansă să câștigi câte 2 bilete la unul dintre meciurile României de la EURO 2024 + 5.000 RON pentru transport și cazare, alături de alte 199 de premii tari.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează