GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Pregătește-te de Mondial pe Betano! Poți câștiga un LED TV + Pariu Gratuit Gratuit de 111 Lei

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 22:16 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 17:55

Betano, platforma de pariuri cu Cel mai bun Cash Out, Cele Mai Mari Cote Live și Cea mai Tare Aplicație, aduce vești excelente tuturor fanilor Sportului Rege! 

Provocarea Mondialului te așteaptă cu Premii Garantate, Pariuri Gratuite și Surprize în Cont, înainte și pe toată durata Turneului Final! 

Ești Pregătit? Te antrenezi cu BetBuilder+ la Mega Cote și poți câștiga unul dintre cele 100 de Televizoare LED puse în joc, plus un Pariu Gratuit. 

Tot ce ai de făcut pentru a accesa cea mai mare propunere de oferte din perioada Campionatului Mondial de Fotbal, este să te înregistrezi cu codul MONDIAL111 și, pentru început, să-ți iei bonusul garantat de 111 Lei, fără depunere și fără rulaj, ca să fii pregătit pentru primele confruntări din Qatar! 

Mai puțin de 2 săptămâni până la meciul de deschidere

Qatar, gazda acestei inedite ediții de Mondial va deschide competiția în duelul din 20 noiembrie împotriva reprezentativei Ecuadorului. 

Este prima prezență din istorie la un Turneul Final pentru micuța națiune islamică, iar ambițiile acesteia sunt mai mari ca niciodată, mai ales în fața propriilor suporteri. Naționala Qatarului nu va avea o misiune ușoară în grupa din care mai fac parte Olanda și Senegal, favorite la calificarea în faza următoare. 

De partea cealaltă stă naționala Ecuadorului, formație ce joacă la al 4-lea Turneu Final din istorie. Cea mai bună clasare a acestora a fost prezența în optimi la Mondialul disputat în Germania în anul 2006.

Te pregătim pentru duelul ce va deschide spectacolul finalului de an cu Pariul Gratuit în valoare de 111 Lei, fără depunere, fără rulaj! Nu uita, pe Betano poți combina până la 7 piețe diferite dintr-un meci pe un singur bilet, cu BetBuilder+

De la victoria Africii de Sud în 2010 împotriva Franței, până la calificarea Coreei de Sud în semifinalele competiției în 2002, tradiția ne-a învățat că întotdeauna gazdele Cupei Mondiale, indiferent de nume, au reușit măcar un succes în turneul pe care l-au găzduit. 

Iată așadar cum ar putea arăta o combinație de tip BetBuilder+ pentru meciul de deschidere din Qatar:

  • Ambele echipe înscriu - cotă 1.95
  • Șansă dublă 1X - cotă 1.72
  • Qatar deschide scorul - cotă 2.15
  • Ecuador marchează sub 1.5 Goluri - cotă 1.55

            COTĂ TOTALĂ: 11.17

Cu BetBuilder+, disponibil pe toată durata turneului, pentru orice partidă disputată în Golf, îți poți alege singur strategia câștigătoare, combinând pe un singur bilet evenimentele unei partide. 

Vino pe Betano și trăiește Mondialul la Cote Maxime!

Fă-ți acum un cont folosind codul promo MONDIAL111 și rămâi cu ochii pe noi pentru că în perioada următoare vei putea descoperi promoții zilnice, fără depunere, dedicate Turneului Final. 

Pentru că suntem un brand 100% online, îți punem la dispoziție tehnologie de ultimă generație, pentru ca tu să trăiești Provocarea Mondialului, neîntrerupt, rapid, simplu și intuitiv, 24 din 24, 7 zile din 7! 

Mai mult decât atât, după ce efectuezi prima depunere pe Betano, vei primi 100% până la 500 de lei Bonus de Bun Venit! Jocul Începe Acum!

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează