GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

PSG – Dortmund, pentru calificarea în finala Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2024 22:39 / Actualizat luni, 06 mai 2024 22:39

Stadionul Parc des Princes din Paris găzduiește, marți seara, de la ora 22:00, returul semifinalei de Liga Campionilor dintre Paris Saint-Germain și Borussia Dortmund. O dublă care se reia de la 1-0 în favoarea echipei germane. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de marți, 7 mai, am ales meciul Paris Saint-Germain – Borussia Dortmund din returul semifinalelor Ligii Campionilor și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului, am mizat pe un total de șase piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder activat cele mai jucate cote sunt în același loc.

Paris Saint-Germain – Borussia Dortmund (marți, 22:00)

Rezultat final – Paris Saint-Germain (cota 1.50)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.60)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.45)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.78)
Borussia Dortmund șuturi pe poartă – Peste 2.5 (cota 1.40)
Total ofsaiduri – Sub 4.5 (cota 1.75)

Echipa germană are prima șansă la calificare după victoria cu 1-0 obținută în meciul tur pe teren propriu grație golului marcat de Niclas Fullkrug. Un meci în care cei de la PSG au ratat numeroase ocazii, inclusiv de două ori mingea fiind trimisă în bară. Ocazii pe care campioana Franței le-ar putea regreta în ecuația calificării în marea finala de pe Wembley.

Borussia Dortmund vine pe Parc des Princes cu o statistică favorabilă, pierzând un singur meci din ultimele zece disputate în Liga Campionilor.

PSG a primit cel puțin un gol în fiecare din ultimele șapte meciuri disputate în toate competițiile, incluzând aici adversari modești precum Clermont Foot, Lorient și Le Havre, ceea ce demonstrează că defensiva formației din capitala Franței este vulnerabilă.

Campioană a Franței și în acest sezon, PSG are doar trei victorii obținute în ultimele șapte apariții pe teren.

Pentru Borussia Dortmund misiunea este una extrem de simplă la Paris. Pentru calificarea în finala Ligii Campionilor echipa germană nu trebuie să piardă meciul de marți seara.

PSG n-a mai disputat niciun meci de la partida tur cu Dortmund, în timp ce echipa germană a învins pe Augsburg în campionat de o manieră categorică, scor 5-1.

Cele două echipe care luptă pentru calificarea în finala Ligii Campionilor au făcut parte din aceeași grupă, PSG câștigând meciul de pe teren propriu contra lui Dortmund, cu 2-0, în chiar prima etapă a competiției.

Un rezultat care repetat în meciul de marți seara ar califica PSG pentru a doua oară în finala Ligii Campionilor.

Borussia Dortmund a mai avut două apariții în finala celei mai importante competiții, una câștigată în 1997 și o alta pierdută în 2013 chiar pe stadionul Wembley, locul finalei din acest sezon.

Singura apariție în finală pentru PSG a avut loc în 2020, când echipa franceză pierdea la Lisabona contra celor de la Bayern Munchen.

Cota 30

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Paris Saint-Germain – Borussia Dortmund poți ajunge la o cotă cumulată de 30.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.500,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Completează Misiunea de Fotbal și ajungi la Campionatul European

Cu Misiunea de Fotbal propusă de Betano în fiecare săptămână de vineri și până duminică ai șansa de a ajunge la Campionatul European de fotbal din Germania.

Pentru a completa Misiunea de fotbal trebuie să joci cel puțin 80 de lei pe meciurile de fotbal în fiecare săptămână de vineri până duminică pe bilete multiple cu cel puțin 4 selecții, cu o cotă minimă de 1.50 per selecție și o miză minimă de 20 de lei pe fiecare bilet.

Orice misiune finalizată cu succes te trimite automat în cursa pentru cele 6 invitații duble la un meci din optimile de finală la Campionatul European de fotbal, plus 10.000 Lei în contul de jucător, bani pe care ai putea să îi folosești pentru transport și cazare în Germania! Tragerea la sorți va avea loc în perioada 3-5 iunie.

Mai multe detalii despre regulament și cum funcționează Misiunea de fotbal aici.

Vezi toate știrile Betano

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează