INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

FOTO S-a iubit cu Ronaldo fără să știe cine este: „Aveam 20 sau 21 de ani, am făcut schimb de numere. Așa a început povestea”

Rafaella Fico (36 de ani), model, cântăreață și star de televiziune, a dezvăluit la postul RAI1 că primul bărbat de care s-a îndrăgostit a fost Cristiano Ronaldo în 2009. +17   FOTO
Rafaella Fico (36 de ani), model, cântăreață și star de televiziune, a dezvăluit la postul RAI1 că primul bărbat de care s-a îndrăgostit a fost Cristiano Ronaldo în 2009.

Articol de - Publicat joi, 09 mai 2024 20:41 / Actualizat joi, 09 mai 2024 20:41

Rafaella Fico (36 de ani), model, cântăreață și star de televiziune, a dezvăluit la postul RAI1 că primul bărbat de care s-a îndrăgostit a fost Cristiano Ronaldo în 2009. „Aveam 20 sau 21 de ani atunci și ne-am cunoscut în Sardinia. Am aflat de la agentul meu că e unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Am fost împreună 11 luni”.

După 15 ani de când l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo, un cunoscut model italian a făcut o dezvăluire la postul național RAI1. Rafaella Fico susține că atacantul portughez a fost prima sa dragoste și că povestea lor a fost destul de scurtă, dar foarte intensă.

Bruneta de 36 de ani l-a întâlnit pe CR7 pe vremea când acesta tocmai plecase de la Manchester United la Real Madrid, stabilind un nou record în materie de transferuri în fotbalul mondial, cu 90 de milioane de euro. Pentru Rafaella era un necunoscut!

Raffaela Fico / FOTO: Instagram @ficoraffaella
Raffaela Fico / FOTO: Instagram @ficoraffaella
Raffaela Fico / FOTO: Instagram @ficoraffaella
Raffaela Fico / FOTO: Instagram @ficoraffaella
Raffaela Fico / FOTO: Instagram @ficoraffaella
+13 FOTO

Rafaella Fico: „Prețuiesc mult relația cu Cristiano"

„Aveam 20 sau 21 de ani, eram în Sardinia la un eveniment și l-am cunoscut cu acea ocazie. M-a abordat, a început să mă curteze și am făcut schimb de numere de telefon. Așa a început mica noastră poveste. Nici măcar nu știam cine era. Mă aflam acolo cu agentul meu, care mi-a spus «Uite pe cine ai găsit!».

L-am întrebat cine este și mi-a explicat că este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume! A fost o relație de iubire frumoasă și intensă, pe care eu o prețuiesc. Cristiano Ronaldo a fost primul meu iubit", a mărturisit Rafaella Fico.

„A scos un buchet de flori din portbagaj"

N-a fost singura legătură amoroasă a Rafaellei cu un fotbalist celebru. Fico a adus în discuție cu reporterul televiziunii italiene acel love story cu Mario Balotelli, în urma poveștii lor rezultând o fiică de 11 ani. Pe care, vârful peninsular nu a dorit să o recunoască decât după ce și-a făcut testul de paternitate:

„L-am întâlnit pe Balotelli într-un club de noapte, el a mers acolo cu sora lui, pe care eu am cunoscut-o la showul «Isola dei Famosi». Ea i-a dat numărul meu de telefon și apoi am început să vorbim, am ieșit împreună, iar într-o zi m-a uimit când a scos un buchet de flori din portbagaj".

„El nu a vrut să fie tată și mi-a cerut să facem un test ADN. Poate pentru că eram prea tânără și puțin picantă, de aceea n-a vrut să fie tată la început", a explicat, asigurând că nu nutrește niciun resentiment față de jucător, în ciuda infidelităților pe care acesta le-a comis în timp ce se întâlneau.

„Nu-i port ranchiună, i-am iertat tot, pentru că din relația noastră s-a născut fiica noastră și ea e marea mea iubire. Au fost trădări, m-a înșelat când eram împreună de mai multe ori. Au fost chestii publice, nu puteau fi ascunse. L-am iertat pentru că eram foarte îndrăgostită. Balotelli a fost marea iubire a vieții mele", a mărturisit ea în încheiere.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Un titular al lui Carlo Ancelotti, în pericol să rateze finala Ligii și chiar Euro 2024 » Ce a pățit mijlocașul Madridului
LIGA CAMPIONILOR
Un titular al lui Carlo Ancelotti, în pericol să rateze finala Ligii și chiar Euro 2024 » Ce a pățit mijlocașul Madridului
Nu mai „trageți” în Tuchel!
Editorial
Nu mai „trageți” în Tuchel!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
istet10
istet10  •  10 Mai 2024, 21:03

Scurt si intens s-au iubit... Tare !!!

mafa
mafa  •  09 Mai 2024, 23:13

Multe "mari iubiri" a avut personajul !!

Freyya
Freyya  •  09 Mai 2024, 22:48

"s-a iubit" are un sinonim mai folosit in Romania. #stimtoti

Vezi toate comentariile (3)
Comentează