INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LICITAȚIE

Şerveţelul pe care a fost semnat primul contract al lui Messi cu Barcelona a fost scos la licitaţie » Costă o avere

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 22:02 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 22:15

Şerveţelul de hârtie pe care a fost semnat primul contract al lui Lionel Messi cu Barcelona a fost scos la licitaţie miercuri, la Londra, cu un preţ de pornire de 300.000 de lire sterline (348.000 de euro).

Messi avea doar 13 ani când a fost reperat de Barcelona. Întâlnirea a avut loc pe 14 decembrie 2000, într-un club de tenis din Barcelona, între directorul sportiv al clubului Carles Rexach şi agenţii Josep Minguella şi Horacio Gaggioli.

Messi a rescris istoria! Ce a reușit în 33 de minute din Inter Miami - New York Red Bulls: prima dată în carieră și record MLS
INTER MIAMI
Messi a rescris istoria! Ce a reușit în 33 de minute din Inter Miami - New York Red Bulls: prima dată în carieră și record MLS

Pentru a confirma interesul clubului, Carles Rexach a scris atunci cu cerneală albastră, pe un şerveţel de hârtie, că „acceptă, pe răspunderea sa şi în ciuda oricărei opinii divergente, să semneze cu Lionel Messi, cu condiţia să se respecte sumele convenite”.

Această piesă va fi oferită în cadrul unei licitaţii online de casa Bonhams, care a expus-o în ultimele luni la Paris, New York şi Londra, conform Agepres.

Licitaţia se va desfăşura din 8 mai, de la 12:00, ora Marii Britanii, până pe 17 mai.

Messi a câştigat zece titluri de campion al Spaniei, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului (474 goluri), cu care a cucerit patru trofee ale Ligii Campionilor.

Citește și:

Atac brutal asupra lui Leo Messi: „A fost modificat genetic cu steroizi încă de tânăr!”
ANGLIA
Atac brutal asupra lui Leo Messi: „A fost modificat genetic cu steroizi încă de tânăr!”
Pildele faimoase lăsate moștenire de marele Luis Cesar Menotti: „Fotbalul este spațiu, timp și dezamăgire, restul sunt numere de telefon
ARGENTINA
Pildele faimoase lăsate moștenire de marele Luis Cesar Menotti: „Fotbalul este spațiu, timp și dezamăgire, restul sunt numere de telefon"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează