INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BILBAO - BARCELONA 0-0

Nervi întinși la Barcelona. Xavi, ca un birjar: „La dracu cu toată lumea, omule!”

Pedri, devastat după o nouă accidentare / Foto: Imago
Pedri, devastat după o nouă accidentare / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 11:29 / Actualizat luni, 04 martie 2024 12:07

Antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, a avut o ieșire fără precedent în pauza meciului de la Bilbao. În prima repriză îi pierduse, accidentați grav, pe De Jong și Pedri.

Accidentările au fost o constantă a Barcelonei în acest sezon. Campioana Spaniei n-a scăpat nici duminică, la 0-0 cu Athletic Bilbao.

Trei schimbări în echipa de start la FCSB » Cum arată formula pentru derby-ul cu Rapid
RAPID - FCSB
Trei schimbări în echipa de start la FCSB » Cum arată formula pentru derby-ul cu Rapid

Pe Frenkie de Jong l-a pierdut în minutul 26, atunci când, în urma unui duel aerian, acesta a aterizat prost și și-a scrântit glezna. Apoi s-a accidentat Pedri. La o pasă, a acuzat probleme musculare și a părăsit și el terenul (45).

Xavi: „Leziunile lui Pedri și De Jong nu arată bine”

Pierderea a doi oameni de bază l-a scos din minți pe antrenorul Xavi Hernandez, care a avut o ieșire nervoasă după fluierul final al primei părți.

„La dracu cu toată lumea, omule... E de rahat. La naiba cu toate!””, a înjurat tehnicianul catalan. Apoi, la final, după ce și-a recăpătat calmul, a vorbit despre accidentările suferite de cei doi jucători-cheie.

„Din păcate, leziunile lui Pedri și de Jong nu arată bine. Pare grav. Suntem triști, cred că vor lipsi pentru ceva timp”, a spus tehnicianul catalan.

AS: „Accidentarea lui Pedri e greu de suportat”

Pedri, 21 de ani, a fost surprins plângând în timp ce stătea pe bancă și, ulterior, și-a acoperit fața cu mâinile. Marca a scris despre „calvarul lui Pedri” după meci și a fost șocată . Iar As a constatat că „accidentarea lui Pedri, din nou, greu de suportat”.

Pedri s-a mai accidentat în decembrie, la un antrenament. „A primit o lovitură care i-a provocat o mică ruptură musculară. Disponibilitatea jucătorului va fi determinată de evoluția accidentării.”, transmitea atunci Barcelona, într-un comunicat.

Iar cotidianul catalan Sport preciza la vremea respectivă: „Nu este pentru prima dată când el lipsește în acest sezon din cauza unei accidentări. Fotbalistul a ratat 12 din cele 23 de meciuri oficiale ale catalanilor din cauza unei rupturi a bicepsului femural de la piciorul stâng”.

VIDEO. Carlo Ancelotti, reacție după ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona la finalul sezonului

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Soluția de ultima oră prin care LPF și eAD încearcă să asigure VAR la toate cele cinci partide care se vor disputa vineri, la aceeași oră » În România sunt doar trei astfel de sisteme

Rotaru a dezvăluit care-i „pariul” lui din echipa Craiovei: „Eu am rămas uimit” + Jucătorul despre care spune că „dacă avea viteză juca la Bayern”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează