INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Război total Barcelona contra Real! Laporta: „Rușine pe Bernabeu!” » Madridul contraatacă: „Întreaga carieră a lui Xavi e suspectă”

Xavi și Joan Laporta, antrenorul și președintele Barcelonei, au pornit la război contra Madridului Foto: Imago
Xavi și Joan Laporta, antrenorul și președintele Barcelonei, au pornit la război contra Madridului Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 11:11 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 11:36

Conflict major în Spania. Barcelona și Real Madrid sunt prinse într-un război al declarațiilor după ce arbitrii i-au avantajat pe „blancos” să câștige ultimul meci, 3-2 cu Almeria. ♦ „Ce s-a întâmplat pe «Bernabeu» a fost o rușine absolută", a protestat Joan Laporta. „Va fi foarte complicat să câștigăm campionatul”, a adăugat Xavi. ♦ „Cele 600 de meciuri ale lui Xavi sunt suspecte. Toată cariera”, a contrat Madridul.

Scandalul de la Real Madrid - Almeria (3-2) incendiază Spania. Victoria „blancos" a fost puternic contestată, la fel, deciziile arbitrilor, toate pro-Madrid: penalty controversat oferit gazdelor la 0-2, golul cu mâna al lui Vinicius, de 2-2, reușita anulată oaspeților la 1-2 pentru un fault al lui Lopy asupra lui Bellingham la începutul fazei și refuzul "centralului" împreună cu VAR de a-l elimina pe Vini spre final, la 2-2.

Cotul lui Vinicius a fost ignorat de arbitrii la Real - Almeria

La ultima acțiune dubioasă, a lui Vinicius, în minutul 86, s-a aflat discuția arbitrului Hernandez Maeso cu asistentul video Hernandez Hernandez.

Război total Barcelona contra Real! Laporta: „Rușine pe Bernabeu!” » Madridul contraatacă: „Întreaga carieră a lui Xavi e suspectă”
Vinicius l-a lovit pe Pozo cu cotul în figură. VAR nici nu i-a cerut arbitrului să revadă faza

Brazilianul l-a lovit cu cotul în cap pe Pozo, fără minge în joc, dar Maeso și VAR au susținut că a fost numai o luptă care nu merita nici revăzută pe monitorul de la marginea terenului. Deși era de cartonaș roșu!

Atacuri la Real. Laporta: „Arbitrii să răspundă presiunilor". Xavi: „Lucruri pe care nu le controlăm"

Meciul din weekend a declanșat un conflict total între marile puteri iberice Barcelona și Real. „Ce s-a întâmplat pe «Bernabeu» a fost o rușine absolută", a protestat Joan Laporta, președintele clubului catalan, cerând ca "arbitrii să răspundă presiunilor. Pentru că, dacă nu răspund, își abandonează funcțiile".

Surpriză totală pe stadionul lui Tottenham » Un american îndrăgostit de România povestește pentru GSP: „Am vrut să fiu Florea Dumitrache. A fost eroul meu
ANGLIA
Surpriză totală pe stadionul lui Tottenham » Un american îndrăgostit de România povestește pentru GSP: „Am vrut să fiu Florea Dumitrache. A fost eroul meu"

În același timp, antrenorul blaugrana a pus la îndoială nu doar acea partidă, ci întreaga LaLiga. „Am văzut. Dacă vorbim, ne pedepsesc. Am mai spus, va fi foarte complicat să câștigăm acest campionat. Sunt lucruri pe care nu le controlăm. A văzut toată lumea", a declarat Xavi.

Directorul Real Madrid TV: „Lui Xavi nu i se pare curios că Barcelona a plătit vicepreședintele arbitrilor"

„Casa Albă" a reacționat și mai dur, la propria televiziune. Jesus Alcalde, directorul Real Madrid TV, l-a atacat în direct pe tehnicianul Barcelonei: „Lui Xavi i se pare curios ce se petrece acum în LaLiga, dar i se pare normal că în întreaga sa carieră în fotbal, de 20 de ani, clubul său a plătit vicepreședintele arbitrilor cu 8 milioane de euro". S-a referit la „Cazul José María Enríquez Negreira", fostul lider al Comisiei de Arbitri care a primit bani de la președinții Barcei în perioada 2000-2018.

Alcalde nu a oprit tirul anti-Xavi: „Insist, e vorba de toată cariera. 600 de meciuri și trofeele pe care le-a cucerit Xavi. Nu zicem noi, o spun judecătorul, Fiscul, Garda Civilă... Aceste 600 de partide sunt suspecte. Iată realitatea!".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Doliu în fotbalul mondial » A murit cel mai bun marcator din istoria naționalei Italiei
ITALIA
Doliu în fotbalul mondial » A murit cel mai bun marcator din istoria naționalei Italiei
Alertă pentru Drăgușin, înainte de Tottenham - Manchester City » Mesajul „Bestiei”: „Oh, ce dor mi-a fost”
TOTTENHAM
Alertă pentru Drăgușin, înainte de Tottenham - Manchester City » Mesajul „Bestiei”: „Oh, ce dor mi-a fost”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
brujo
brujo  •  24 Ianuarie 2024, 09:22
Postat de razvyyc pe 23 Ianuarie 2024, 21:20

Toată cariera lui Xavi nu se rezumă la meciurile interne. Pt că a făcut referire la toată cariera. A dovedit că are valoare cucerind titluri internaționale. Deci NIMENI IN DRUM nu are dreptate.

Pai da, dar la nationala erau jucatori si de la Real Madrid si de la alte echipe. Nu doar Barca. Fotbalul e un sport de echipa. Echipa Barcelona a cumparat arbitri.

demolarii
demolarii  •  23 Ianuarie 2024, 22:23

Real Madrid e clubul unui mare dictator: Franco. De-a lungul istoriei lor au demonstrat ca nu au doar o valoare ridicata, ci și sprijin al oficialilor pentru momentele delicate. Enumăr 3 situatii: 1.modul în care a fost transferat Di Ștefano, Franco emițând un act prin care jucătorii străini nu puteau juca în Spania și împiedicând astfel transferul lui Di Ștefano la Barcelona , contractul fiind deja semnat. La 1 an distanta în momentul în care Di Ștefano a semnat cu Real, actul de interzicere a jucătorilor străini în Spania a fost retras. 2. 1987 Real-Bayern , semifinala CCE. Spre finalul meciului 1 bara de otel se înfige în pământ lângă portarul Pfaff. În condițiile în care în 1985 UEFA a exclus toate echipele englezești din competițiile europene pentru 5 ani în urma bătăi dintre suporterii lui Liverpool și ai lui Juventus. Sancțiunea pentru Real? 1 meci fără spectatori în următoare ediție CCE.3. După finala cu Liverpool din 2018 , la testul antidoping de după meci S Ramos e depistat dopat. UEFA accepta explicația clubului Real ca nu a știut ca trebuie sa comunice înaintea meciului ca Ramos este tratat cu o substanță interzisa. Ramos nu e suspendat. Cat privește cariera lui Xavi, sunt de acord cu cei de la Real Madrid. De acea ar trebuii sa solicite Federației Spaniole renunțarea la titlurile europene din 2008 și 2012, ca și la titlu mondial din 2010. În plus sa solicite independenta Cataluniei si Tari Bascilor. Pentru valorile diferite de ale Madridului arătate.

razvyyc
razvyyc  •  23 Ianuarie 2024, 21:20
Postat de brujo pe 23 Ianuarie 2024, 12:55

Si totusi, asa mic cum e ... are dreptate ! :))))))))))) Dreptatatea nu tine de cat de mare esti, stii ?

Toată cariera lui Xavi nu se rezumă la meciurile interne. Pt că a făcut referire la toată cariera. A dovedit că are valoare cucerind titluri internaționale. Deci NIMENI IN DRUM nu are dreptate.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează