INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SILKEBORG

Umilit de Silkeborg tur-retur, jucătorul lui FCSB visează la grupele Champions League: „La anul ne calificăm”

Valentin Crețu // foto: GSP
Valentin Crețu // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 07:10 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 07:22

După FCSB - Silkeborg 0-5, Valentin Crețu (33 de ani) vrea să-și ia revanșa și vorbește despre calificarea în grupele Champions League, o performanță pe care echipele românești n-au mai reușit-o din 2013.

Integralist în umilința de la returul cu Silkeborg, 0-5, Valentin Crețu, fundașul dreapta al celor de la FCSB, se gândește deja la moduri în care ar putea spăla rușinea trăită în Conference League.

La interviul de la finalul meciului, Crețu a pomenit că ținta la anul va fi calificarea în grupele Europa League sau Champions League, performanță de neimaginat pentru fotbalul actual din România.

Dragomir, devastator cu cei de la FCSB: „Dau în scris asta!” » Pe cine vede în locul lui Dică: „Pe el îl pun pe primul loc”
FCSB - SILKEBORG 0-5
Dragomir, devastator cu cei de la FCSB: „Dau în scris asta!” » Pe cine vede în locul lui Dică: „Pe el îl pun pe primul loc”

Valentin Crețu, după FCSB - Silkeborg 0-5: „O rușine, ne-am prezentat foarte rău”

„Nu prea avem cuvinte, din păcate. Am trăit o rușine, trebuie să învățăm din aceste jocuri europene. Ne-am prezentat foarte rău în aceste două meciuri cu ei. Nu cred că și-a imaginat cineva aceste scoruri.

Nu știu dacă cineva se gândea la asta. Am întâlnit o echipă foarte bună, au pasat foarte bine, trebuia să stai foarte bine pe teren. Chiar nu-mi găsesc cuvintele. E foarte rușinos, am văzut și suporterii că au plecat... e dezamăgitor, 10 goluri primite în două meciuri... E nevoie de multă muncă, fiecare să vadă unde a greșit.

Trebuie să ne revenim în campionat și să avem victorii pe linie acolo și să aducem spectatorii înapoi. Nu voi putea dormi, mă consum pentru fotbal, trăiesc meciurile la capacitate maximă. Dau 100% la fiecare meci, dar e sport de echipă, iar împotriva unei formații care pasează așa bine trebuie să stai foarte bine pe teren”, a spus Crețu la Pro Arena.

Valentin Crețu: „Așteptăm să ne calificăm în Europa League sau Champions League la anul”

„Chiar este o umilință, dar trebuie să învățăm din aceste meciuri europene. Trebuie să respectăm competiția și să arătăm mult mai bine. Așteptăm ca la anul să ne calificăm în Europa sau Champions League! Trebuie să visăm sus, dar trebuie să arătăm mai mult.

Cine trăiește pentru fotbal se simte foarte nașpa, înțeleg tristețea lui Târnovanu. Trebuie să analizăm foarte bine, n-avem decât să muncim mai mult și să arătăm mai mult pe teren. De vorbit, tot vorbim”, a adăugat fundașul lateral.

„Ne-au mai lipsit jucători, dacă nu știți”

În interviul acordat reporterului Pro Arena, Crețu a oferit și un răspuns tăios, atunci când i-a fost transmis că FCSB a pierdut la același scor ca în tur, 0-5, deși acum a folosit titularii.

„Ne-au mai lipsit jucători, dacă nu știți. Ne-au mai lipsit și nu a fost ușor. Primele goluri au fost pe greșelile noastre, apoi a început dezastrul împotriva unei echipe care joacă fotbal și are o posesie foarte bună. Cum să nu îmi reproșez nimic? Toți am greșit, colectiv și individual”.

VIDEO » Declarațiile lui Andrei Cordea după FCSB - Silkeborg 0-5

Mai multe știri despre FCSB - Silkeborg 0-5: 

Dică nu demisionează: „Sunt puternic! Dezastru e când moare cineva, când iau case foc, nu când pierzi un meci”

Pagină neagră scrisă de FCSB: a doua cea mai mare umilință suportată de o echipă românească într-o „dublă” europeană!

Citește și:

„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (56)
bobonzy
bobonzy  •  15 Octombrie 2022, 10:09

El nu poate da o centrare in careu si viseaza la Champions League...saracul....sunt penibili.

zetanu
zetanu  •  14 Octombrie 2022, 15:45
Postat de socratead pe 14 Octombrie 2022, 10:28

Exact. Astia promoveaza doar FCSB "echipa cea mai iubita" din Romania. In studio cei cu creierul mic de la DigiSport chiar au spus ca este normal sa se vorbeasca despre FCSB mediatic pentru ca este cea mai iubita echipa din Romania. Apoi inteligentii au dat exemplu ca si in Spania chiar daca Valencia castiga campionatul tot de Real Madrid si Barcelona se vorbeste mai mult. Deci va dati seama acesti aroganti in presa compara FCSB cu Real Madrid si Barcelona. Pai cand s-a intampla vreodata ca sa nu ia 7 ani campionatul Real sau Barca? Ei cred ca "statutul de vedeta" ramane pe totdeauna chiar daca ai rezultate mediocre. E ca si cum un cantaret celebru ramane la fel de popular chiar daca scoate 7 ani numai rebuturi de albume. Astia de la DigiSport sunt foarte tantalai. Nu este unul cu un IQ peste 90 acolo sa ii faca atenti cate gogosi vorbesc.

*** deja oamenii nu se mai ascund. Inainte, "jurnalistii" aveau macar decenta sa mascheze cu ce echipa tin, incercand sa-si faca meseria cat mai echidistant. Baietii astia de la gesepe intrec insa orice limita a deontologiei profesionale. "cel mai iubit club", bai baieti, daca maine dispare in liga a 4-a rusinea asta istorica de club sovietic, nici dracu nu mai stie de ei. Cei mai multi suporteri nu inseamna cel mai iubit. Cluburi iubite sunt U Cluj, Petrolul, Rapid, Craiova lui Mititelu, UTA, Poli Timisoara, alea sunt cluburi iubite cu adevarat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mdobresscu02
mdobresscu02  •  14 Octombrie 2022, 14:11

Atunci, vorba unui clasic în viaţă, lăsaţi-i să se pregătească pentru Liga Campionilor !!!

Vezi toate comentariile (56)
Comentează