INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN 2-1

VIDEO Ce nu s-a văzut la TV » A sărutat VAR-ul! Două episoade comice petrecute la finalul celor două semifinale ale Ligii Campionilor

Articol de - Publicat joi, 09 mai 2024 13:43 / Actualizat joi, 09 mai 2024 14:49

Bucuria declanșată în tabăra echipelor calificate în finala de pe Wembley a avut două momente speciale, în care protagoniști au fost doi fundași centrali care s-au numărat printre cei mai buni jucători ai lui Real Madrid și Borussiei Dortmund. În timp ce Rudiger a mulțumit VAR-ului pentru victoria cu Bayern (2-1), Schlotterbeck era să se accidenteze grav și să rateze ultimul act al competiției.

Victoriile obținute marți și miercuri de Borussia Dortmund (1-0 cu PSG) și Real Madrid (2-1 cu Bayern) în manșa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor au produs o bucurie mare în taberele celor două echipe calificate în marea finală de pe Wembley, programată pe 1 iunie.

Protocolul UEFA, încălcat FLAGRANT în timpul semifinalei de Champions League
REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN
Protocolul UEFA, încălcat FLAGRANT în timpul semifinalei de Champions League

Jucătorii nu au mai ținut cont de nimic și fiecare a sărbătorit în felul său rezultatul ce le-a asigurat accederea în ultimul act al competiției, în ultimul sezon în formatul cu opt grupe de câte patru echipe. Două episoade surprinse la finalul jocurilor au fost chiar nostime.

VIDEO,. Schlotterbeck era să se accidenteze grav: căzut pe spate, în colțul unei lăzi

În ordine cronologică, primul ce a stârnit râsete, dar i-a și speriat, totodată, pe fanii „galben-negrilor" a fost Nico Schlotterbeck. Internaționalul german de 24 de ani nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a vrut să se urce pe o ladă, aflată în spatele porții apropiate de peluza unde au stat fanii echipei lui Edin Terzic, și să sărbătorească triumful.

Filmulețul a devenit repede viral!

A alunecat însă și a încercat să se prindă de Marcel Sabitzer, însă nu a mai reușit și a căzut pe spate în colțul lăzii pe care era suit și Ian Maatsen! Stoperul Borussiei a scăpat de o accidentare gravă, care l-ar fi făcut să rateze finala, după ce pe Parc des Princes a fost de netrecut pentru elevii lui Luis Enrique.

Colegii au izbucnit instantaneu în râs, în vreme ce doar Emre Can s-a adus să-l ajute să se ridice.

„Bine că nu s-a lovit rău", „A avut noroc că a scăpat de o accidentare" și „Dumnezeu să-i binecuvânteze inima", au postat fanii pe X, filmulețul incidentului devenind viral pe rețelele sociale. Petrecerea celor din Dortmund a continuat la vestiare, unde Jadon Sancho a încins atmosfera cu „Someone like you", piesa Adelei, pe care a pus-o tare la boxele portabile.

Rudiger i-a mulțumit VAR-ului cu un sărut, după Real Madrid - Bayern

Fericirea accederii în finală l-a făcut pe Antonio Rudiger să reacționeze într-un mod neobișnuit, însă explicabil după ce golul de 2-1 semnat de Joselu, chiar din centrarea sa, a fost validat cu ajutorul VAR, iar reușita lui Matthijs De Ligt a fost anulată pentru ofsaidul ce n-a putut fi verificat de asistentul video, pentru că arbitrul fluierase anterior.

Fundașul central neamț de 31 de ani s-a repezit la monitorul instalat la marginea terenului și pe care Szymon Marciniak s-a uitat la reluări pentru a-l pupa, înainte să strige de bucurie în fața fanilor.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Declarația zilei vine de la eroul remontadei cu Bayern: „Cred că soția îmi va da voie să fac asta”
REAL MADRID - BAYERN 2-1
Declarația zilei vine de la eroul remontadei cu Bayern: „Cred că soția îmi va da voie să fac asta”
Carlo Ancelotti vine cu o altă versiune, după acuzațiile lui Thomas Tuchel: „Ultima fază este clară”
Real Madrid - Bayern Munchen
Carlo Ancelotti vine cu o altă versiune, după acuzațiile lui Thomas Tuchel: „Ultima fază este clară”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează