INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MIRCEA LUCESCU S-A RETRAS

EXCLUSIV Ce a stat în spatele deciziei lui Mircea Lucescu: „Îl cunosc foarte bine, știu ce a considerat și de ce a făcut-o acum”

Mircea Lucescu s-a retras +38   FOTO
Mircea Lucescu s-a retras

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 20:48 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 23:19

Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, prieten de-o viață cu Mircea Lucescu, a comentat, în exclusivitate pentru GSP.ro, decizia lui Il Luce de a-și da demisia de la Dinamo Kiev, o mișcare sinonimă și cu încheierea unei cariere spectaculoase. 

Ultimul meci al carierei lui Mircea Lucescu a fost întâlnirea dintre fosta și actuala echipă a românului, care s-au întâlnit în derby-ul Ucrainei. Șahtior a învins-o pe Dinamo Kiev, 1-0, iar tehnicianul de 78 de ani și-a anunțat la final plecarea de la formația lui Igor Surkis.

Prima ofertă din Superligă pentru Mircea Lucescu: „Vă spun 100%! Rapid și Dinamo se vor bate pe el, dar eu am prioritate”
MIRCEA LUCESCU S-A RETRAS
Prima ofertă din Superligă pentru Mircea Lucescu: „Vă spun 100%! Rapid și Dinamo se vor bate pe el, dar eu am prioritate”

Constantin Anghelache: „Mircea Lucescu a considerat că este un moment frumos să se retragă”

Constantin Anghelache consideră că Mircea Lucescu avea decizia pregătită și a considerat derby-ul Șahtior - Dinamo Kiev prilejul perfect pentru ieșirea din scenă: 

„Îl cunosc foarte bine pe Mircea Lucescu. Nu cred că a fost o decizie de moment. Cred că ar fi luat aceeași decizie și dacă ar fi câștigat. A considerat că este un moment frumos să se retragă din fotbal la finalul unui meci între cele două echipe pe care le-a antrenat în Ucraina

Nu s-a retras înfrânt de oricine, ci de o echipă formată de el. Ar fi vrut să-și încheie cariera în vară, când îi expria contractul. A dus un an și jumătate în condiții extrem de grele în Ucraina, conflict militar, incapacitate organizatorică, antrenamente și meciuri pe unde apuca. 

Ce a stat în spatele deciziei lui Mircea Lucescu: „Îl cunosc foarte bine, știu ce a considerat și de ce a făcut-o acum”
Pe Constantin Anghelache îl leagă o prietenie de lungă durată cu Mircea Lucescu

A acumulat multă uzură în acestă perioadă. Își va lua un concediu mai lung, dar nu va sta însă departe de fotbal”, a declarat Anghelache, în dialog cu GSP.ro. 

Nu cred că și-a încheiat cariera, ci doar aventura de la Dinamo Kiev. Eu îl cunosc foartre bine, iar nea Mircea nu poate trăi fără fotbal! Vă spun 100%. Sau îl văd în continuare pe bancă, 100%. Sau poate în alt rol, dar știți ce înseamnă a fi manager, înseamnă implicare.

- Mircea Rednic, antrenor UTA, la DigiSport

VIDEO Mircea Lucescu, despre cheia succesului într-o carieră fabuloasă: „Când câștigi și ai succes nu mai poți să trăiești fără el că te îmbolnăvești!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Mircea Lucescu și-a dat demisia de la Dinamo Kiev! Se retrage din fotbal

Prima ofertă din Superligă pentru Mircea Lucescu: „Vă spun 100%! Rapid și Dinamo se vor bate pe el, dar eu am prioritate”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează