OPINII  »  EDITORIAL IOANIȚOAIA

Am sperat degeaba!

Editorial Ovidiu Ioanițoaia
Editorial Ovidiu Ioanițoaia

Articol de - Publicat joi, 31 august 2023 21:08 / Actualizat joi, 31 august 2023 21:10

Deși considerată favorită după 2-1 la Ovidiu, dar și datorită tradiției, căci niciodată în istorie o formație finlandeză n-a eliminat vreuna tricoloră într-o cupă europeană, Farul a început surprinzător de prost returul de la Helsinki. Dezorientată, fără vlagă, confuză. Ca atare, gazdele au preluat inițiativa și au avut nevoie de doar 20 de minute pentru a egala scorul la general. A greșit copilărește T. Băluță, Radulovic a zis mersi și a dus-o pe HJK în avantaj.

Unul pe deplin meritat. Asta în ideea că, nesigură în apărare, bramburită la mijloc și absentă în atac, Farul a fost de nerecunoscut. Copia nereușită a unei trupe cu pretenții. Profitând de situație, campioana nordică a controlat autoritar prima jumătate de oră. Spre finalul reprizei însă, în ciuda faptului că Hagi a trebuit să-l înlocuiască pe accidentatul Rivaldinho cu A. Mazilu, formația constănțeană a părut să se trezească din somn. A urcat liniile și a pus presiune, creștere ce ne-a îndemnat să sperăm că după pauză va juca și fotbal!

Am sperat degeaba!
Gică Hagi, 58 de ani

Am sperat degeaba! În fața unui adversar totuși modest, de mâna a doua spre a treia, harnic și atât, Farul n-a încetat să care apă cu ciurul. A continuat să caute ceva și, din păcate, să nu găsească nimic. Să sufere. Anonimă, derutată, a luat și golul 2, opera aceluiași internațional sârb Radulovic.

Urmare a acestuia, Farul nu numai că a ratat calificarea în grupele Conference League și un cec de 3 milioane de euro, dar chiar s-a făcut de râs. Dincolo de ce pot invoca de partea lor Hagi și elevii lui, gazonul sintetic, lipsa experienței, miza copleșitoare etc, campioana noastră a arătat ca un mecanism dereglat și a dezamăgit crunt.

De ce i-a fost frică n-a scăpat, iar noi am asistat nedumeriți la o ieșire din scenă pe cât de neașteptată, pe atât de tristă. Românul are însă dreptate când zice că dormi exact cum îți așterni.

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Comentarii (83)
brianstorm
brianstorm  •  01 Septembrie 2023, 15:17
Postat de nebeleizis pe 01 Septembrie 2023, 06:01

Esti deziluzional. FCSB nu e Steaua.

tu esti doar ***,alta explicatie nu exista.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  01 Septembrie 2023, 14:29

Domnule Ioanitoaia, asteptam o opinie obiectiva cu privire la scandalul fcsb-becali-istvan kovacs-udrea. Ce se intampla? Lasam lucrurile asa? Sunteti de acord cu acest linsaj mediatic? Sunteti de acord cu aceasta manipulare mizerabila? Sper ca nu!

gabriel.negrila
gabriel.negrila  •  01 Septembrie 2023, 12:43
Postat de Claus28iun pe 31 August 2023, 21:20

Rezultatul este al presei din România . Prea ii ridicați in slavi. Ați avut tupeu sa l contraziceți pe Răzvan Lucescu . Câți U-21 au ajuns jucatori buni? Niciunul… Mai ales ăștia de la Farul,fosta Viitorul…Prăbușirea…

Daca ne spui tu alti U21 care nu au loc de cei de la farul , poti sa aduci subiectul in discutie. Va sta in gat ca Farul, cu rebuturi a luat de 2 ori campionatul si a batut echipele voastre . dar adevarul este ca a ajuns campioana pentru ca restul echipelor au fost si sunt sub orice critica, mai slabi decat ciurucurile de la Farul, cel putin Hagi a cheltuit max 500k euro pe toata echipa dar nu cred ca a dat atata, aproape toti au venit liberi de contract sau imprumutati de cluburi care nu stiau cum sa scape de ei. Si voi asteptati performanta de la asa echipa adunata in 3 sapt?

Vezi toate comentariile (83)
Comentează