SPORTURI  »  BASCHET  »  CAMPIONATUL NAȚIONAL

Finală așteptată în Liga Națională de baschet » Pe 12 mai, primul meci

Foto: Facebook/CSO Voluntari - Baschet
Foto: Facebook/CSO Voluntari - Baschet

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 10:23 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 10:50

CMS CSU Oradea s-a calificat în finala Ligii Naționale Getica 95, după ce a trecut, în meciul decisiv al seriei semifinale, de CSO Voluntari, cu 93-66.

În partida cu numărul 5, pentru orădeni principalii marcatori au fost Toddrick Gotcher și Nijal Eman Pearson, cu câte 14 puncte fiecare, în vreme în contul formației din Voluntari cele mai multe puncte au fost marcate de Kwamain Lamar Mitchell - 10 și Dan Lucas Tohatan și Keyshawn Maklik Feazel - câte 9.

La fel ca în sezonul trecut, orădenii vor disputa ultimul act în compania echipei U-BT Cluj-Napoca, actuala campioană a României.

Clujenii au învins în semifinale pe FC Argeș Pitești, cu scorul general 3-0.

Finala Ligii Naționale Getica 95 se va disputa după sistemul „cel mai bun din șapte meciuri", după programul următor: 12 mai (Cluj-Napoca), 14 mai (Cluj-Napoca), 18 mai (Oradea), 20 mai (Oradea), 23 mai (Cluj-Napoca - dacă mai este cazul), 26 mai (Oradea - dacă mai este cazul) și 29 mai (Cluj-Napoca - dacă mai e cazul).

Pentru medaliile de bronz se vor lupta CSO Voluntari și FC Argeș, după sistemul „cel mai bun din cinci jocuri", meciurile fiind programate pe 11 mai (Voluntari), 13 mai (Voluntari), 17 mai (Pitești), 19 mai (Pitești - dacă mai e cazul) și 22 mai (Voluntari - dacă mai e cazul).

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  08 Mai 2024, 12:27

Probabil primele doua bugete ale campionatului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează