SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

OFICIAL Vlad Enăchescu, noul coordonator al CSM București pe secțiunea handbal » Obiectivul fostului om de televiziune

Articol de - Publicat vineri, 12 iulie 2019 15:51

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat luna trecută, Vlad Enăchescu, 43 de ani, este noul angajat al clubului CSM București pe postul de coordonator al compartimentului de handbal.

Enăchescu îi ia locul în funcție lui Nicolae Luca, soțul fostei mari internaționale Steluța Luca.

Acesta a ocupat funcții importante de-a lungul timpului în cadrul Televiziunii Române, Telesport și Telekom Sport România.

Este foarte probabil ca finul lui Cristian Gațu, Marius Iliuță, fost antrenor federal al FRH, să colaboreze cu Vlad Enăchescu.

„Întotdeauna mi-au plăcut provocările, iar aceasta este în primul rând măgulitoare, dar și plină de adrenalină. De aproape 25 de ani sunt parte din fenomenul sportiv, pe terenuri sau în săli, în tribune sau în vecinătatea vestiarelor, iar acum sunt fericit pentru șansa de a vedea acțiunea din alt unghi, de a mă putea implica activ din altă perspectivă și sunt convins că experiența managerială acumulată, împletită cu dorința de performanță si profesionalismul dovedit ale clubului CSM București, se vor transforma într-o colaborare fructuoasă.

Voi urmări continuarea acțiunilor de formare și de dezvoltare a talentelor din centrul nostru de copii și juniori și mă bucur că, în această vară, românii au primit un exemplu minunat și foarte grăitor despre valoarea investiției în tineri (la EURO U21). Voi căuta, de asemenea, performanța care a devenit definitorie pentru handbalul de la CSM București, cu rămânerea echipei de senioare în topul european și cu o revenire în Final 4, dar și cu o reconstrucție graduală și durabilă a echipei masculine de seniori”, a spus Vlad Enăchescu pentru site-ul oficial al CSM București.

6.000.000 €buget a avut compartimentul de handbal al CSM-ului în sezonul trecut

Mutarea verii în handbalul românesc! Bianca Bazaliu, interul lui CSM București, a semnat cu cei de la Corona Brașov

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
circo
circo  •  13 Iulie 2019, 11:38

Și la Telekom Sport cine vine șef? Sau rămâne Enăchescu așa cum a rămas și Costi Mocanu la ProTV, deși lucrează și la FRF?

sibelius
sibelius  •  13 Iulie 2019, 07:32
Postat de magura pe 12 Iulie 2019, 19:58

Stai linistit ca nu este platit din banii romanilor dupa cum afirmi. CSM este echipa Bucurestului, Priamaria este sponsor, la fel ca multi alti sponsori. Cand va veni cineva la usa ta si-ti va cere bani pt CSM, atunci poti sa spui ca tu platesti salriile!! Pana atunci, stai relax!

Toa'su, Primăria e patron, nu sponsor, iar banii la primarii(pentru concerte, sport și biserici, că pentru altceva nu sunt bani) vin de la bugetul central, că de aia se plânge Firea că e in faliment Primăria Capitalei.

gicab
gicab  •  13 Iulie 2019, 05:49
Postat de magura pe 12 Iulie 2019, 19:58

Stai linistit ca nu este platit din banii romanilor dupa cum afirmi. CSM este echipa Bucurestului, Priamaria este sponsor, la fel ca multi alti sponsori. Cand va veni cineva la usa ta si-ti va cere bani pt CSM, atunci poti sa spui ca tu platesti salriile!! Pana atunci, stai relax!

Hai ca va caută pe la straulesti sa ca dea și vouă... s o intrebi le firea dacă cere bani de la bugetul central

Vezi toate comentariile (7)
Comentează