SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DIN MIAMI

Monica Niculescu - Caroline Wozniacki 4-6, 6-7(4) » Niculescu ratează calificarea în optimile turneului de la Miami

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 22:53

Monica Niculescu (locul 138 WTA) a ratat calificarea în optimile turneului de la Miami. Românca a făcut un meci bun, însă nu a rezistat forței fostului lider WTA, Caroline Wozniacki (13 WTA). Scorul a fost 4-6, 6-7(4).

Caroline Wozniacki va juca în turul următor cu Su-Wei Hsieh (27 WTA), jucătoare care a reușit să o elimine pe liderul WTA, Naomi Osaka. Mai jos, desfășurarea partidei.

Monica Niculescu - caroline wozniacki 4-6, 6-7(4)

Setul 2:

  • Woziniacki rezistă cu greu asediului lansat de Monica Niculescu și câștigă al doilea set și meciul, scor 7-6(4).
  • Niculescu face două game-uri superbe și restabilește egalitatea în setul secund: 5-5
  • Niculescu pierde din nou din ritm, iar daneza se distanțează la două game-uri: 3-5.
  • Wozniacki se desprinde repede în setul 2 la 2-0, dar Monica Niculescu face rebreak, apoi câștigă pe serviciul ei și restabilește egalitatea: 2-2

Setul 1:

  • Caroline Wozniacki face rebreak și câștigă setul. 
  • Niculescu reușește break: e 4-5!
  • Călin Ciorbagiu e de peste 12 ani antrenorul Monicăi Niculescu. Sfatul său a ajutat-o să obțină următorul game, dar apoi a punctat și Wozniacki, iar scorul e 2-5.
  • Monica Niculescu a apelat la antrenorul ei, Călin Ciorbagiu, după ce Wozniacki a făcut 4-1. Ce i-a transmis el: „Ai rupt ritmul, nu trebuie să aștepți să construiești. Nu e bine pentru tine. Intri în capcana ei defensivă, îți dă mingi înalte, nu e OK că te înfigi în ele. Trebuie să rupi ritmul imediat cum ai un pic de avantaj. Concentrează-te bine pe treaba asta, că te bagi la joc de uzură și nu e bine. Pe uzură ai șanse mici cu fata asta. Mă înțelegi? Fă treaba asta pe care ți-am spus-o. Construiește și rupe ritmul când ai un avantaj mic. Limbajul corpului nu e bun.”
  • Wozniacki reușește primul break al meciului și câștigă game-urile de pe serviciul ei, astfel că se distanțează în primul set, scor 4-1.

Monica Niculescu a trecut în turul anterior de iberica Garbine Muguruza, scor 7-6 (0), 4-6, 6-2, iar în primul tur a jucat cu slovena Tamara Zidansek, scor 6-1, 6-2.

În schimb, Caroline Wozniacki a jucat doar în turul 2 și a trecut de Aliaksandra Sasnovich din Belarus, scor 6-4, 6-4.

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (21)
1263585510338798
Ionut Necula  •  24 Martie 2019, 12:15
Postat de sakamoto pe 23 Martie 2019, 18:41

Monica isi da sufletul pe teren si o apreciez mult pt aceasta. Din pacate in afara de slice...tabula rasa! A adunat cam 3 milioane de dolari in cariera sa, ce nu este un lucru la indemina oricui. Munca multa, sacrificii, tot respectul! Vina pt ca tenisul romanesc produce jucatori si jucatoare slab pregatiti, o are conducerea tenisului romanesc. Incapabili si indolentzi. Ar trebui adusi in tzara antrenori din Cehia, Rusia, Frantza, Spania, Croatzia, Germania, care sa ii invetza pe antrenorii romani, ce se ocupa cu cresterea copiiilor, tenisul modern. Din nefericire tenisul romanesc, este cu 50 de ani in urma. Dupa FRT... POTOPUL!

Venituri în carieră 5.671.660 dolari americani[1] Modificați la Wikidata

sala_dalles
sala_dalles  •  24 Martie 2019, 02:46
Postat de klauz pe 23 Martie 2019, 18:43

Ia priviti frati romani: da cu racheta ca si cu toporul! Plus ca urla chiar mai urat decat halepa, pe un ton pitigaiat... Oare unde le-au gasit pe astea doua, halepa si niculescu, sa ne faca de rusine peste tot... Nu lasati copiii la televizor cand sunt astea, ii speriati de la sport pe toata viata!

Ba nici j macar la figurat nu suntem frati !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Martie 2019, 00:42

ce meci frumos ! cu 4 mingi de meci salvate de Monica pe final si cu mingea castigatoare de meci data pe tusa. un meci in care am vazut de ambele parti o varietate incredibila de lovituri. bravo ambelor jucatoare pentru spectacolul incantator si felicitari castigatoarei !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează