Proprietăți generale:

LAMA CUȚITELOR QUTTIN
• Lama de oțel inoxidabil;
• Material recoandat de UE pentru fabricarea cuțitelor;
• Lamele sunt fabricate în prese de maximă precizie pentru a asigura tăieri curate și precise. Prin acest proces este asigurată și garantată perfecțiunea fiecărei curbe și fiecarui profil ale lamelor. Toate profilele sunt proiectate folosind cele mai noi tehnologii CAD pentru a asigura o precizie maximă;
• Procesul de fabricație se realizează și prin tratament la cald în cuptoare special, proces de o înaltă acuratețe ce asigură oțelului omogenitate maximă;


MÂNERUL CUȚITELOR QUTTIN
• Mânerul cuțitului este cu finisaj SOFT-TOUCH pentru o folosire ușoară;
• Designul ergonomic al mânerului cu formă anatomică face ca această colecție de cuțite să fie ușor de folosit zilnic, fiecare cuțit al colecției este comfortabil, ușor de folosit fără a pierde din aerul clasic al cuțitelor Japoneze;
• Designul și finisajul SOFT-TOUCH ofera o senzație placută la atingere și are effect anti-alunecare;


26 IANUARIE: Yanagiba cu lama de lungime 20cm și grosime de 1,8mm. PREȚ: 21,99LEI
Este un cutit clasic Japonez, mare, de 20 cm, cu vârful ascuțit și lamă extrem de ascuțită. Recomandat pentru filetarea cu mare precizie a bucatilor de carne și pește.
Cuțit dedicat preparării SUSHI.
Datorită lungimii lamei si a faptului ca e foarte lucioasa cutitul este esențial în pregătirea tuturor felurilor de mâncare japoneza.
2 FEBRUARIE: Santoku cu lama de lungime 17,5cm și grosime de 1,8mm. PREȚ: 21,99LEI
Santoku este modelul clasic de cutit Japonez. Este foarte cunoscut si raspandit datorita usurintei de folosire. Este un cutit cu lama lata si muchia foarte ascutita. Recomandat in fiecare bucatarie pentru tocare, feliere si maruntirea produselor din carne, peste si a legumelor. Foarte practic, lama are alveole care previn lipirea alimentelor.
9 FEBRUARIE: Bonner cu lama de lungime 16cm și grosime 1,8mm. PREȚ: 21,99LEI
Cuțit foarte util, cu lama îngustă și varf semi-ascuțit. Lama îngustă și vârful special il recomanda in special pentru dezosari (scoaterea carnii de pe oase), dar si pentru felierea fina si precisa. Foarte convenabil și practic, datorită dimensiunilor sale ar putea ajunge si in locuri în care alte cuțite nu pot. Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru tăierea fina de sunca / prosciutto.
16 FEBRUARIE: Chef cu lama de lungime 20 cm și grosime 1,8 mm. PREȚ: 21,99LEI
Cuțitul bucătarului este cunoscut sub numele de Regele Bucătăriei. Datorita dimensiunii sale, este folosit de toti Bucătarii. Recomandat pentru filetarea și tocarea alimentelor din carne, pește, fructe și legume în condiții de siguranță.
Un cutit puternic, multifunctional si versatil.
23 FEBRUARIE: Mioroshi Deba cu lama de lungime 12,5cm și grosime de 1,5mm. PREȚ: 21,99LEI
Cuțit cu lama de 12,5 cm, extrem de ascutita si vârful ascuțit. Cutit recomandat pentru taierea, felierea ingredientelor mici. Dimensiunea acestuia îl face ideal în mâinile tuturor Chefilor. Este un model convenabil, confortabil și plăcut. Ideal pentru tăierea bucatilor de pește, fructe și legume.
2 MARTIE: MAGURO cu lama de lungime 24cm și grosime 1,8mm. PREȚ: 21,99LEI
Special conceput feliatul jambonului si a bucatilor de sunca.
Este foarte flexibil și adaptabil la fiecare taiere.
Alveolele sale facilitează tăierea feliilor. Lama este concepută pentru tăierea sigură și precisă.
9 MARTIE: Deba cu lama de lungime 11cm și grosime de 1,5mm. PREȚ: 19,99LEI
Lama de 11 cm din oțel de cea mai înaltă calitate il face indispensabil în timpul preparării diferitelor feluril de mâncare în bucătărie. Recomandat pentru decojire si felierea ingredientelor de dimensiuni mici și mijlocii.
Unghiul de ascutire al lamei asigură tăierea sigură și precisă.
16 MARTIE: Petty cu lama de lungime 9cm si grosime de 1,5mm. PREȚ: 19,99LEI
Dimensiunea lamei de 9 cm și varful foarte ascuțit il fac ideal pentru peeling-ul (decojirea) fructelor și legumelor. Cutitul Petty este extrem de ușor de utilizat. Este un model cu varf foarte ascutit ideal pentru pentru această decojire a fructelor si legumelor, deoarece cu un efort minim coaja poate fi îndepărtată și se poate realiza o feliere fina in bucatele mici.