ESPORTS  »  GAMING  »  FIFA 23

TOP 10 jucători din SuperLigă în FIFA 23 » Un român are 93 PACE

TOP 10 jucători din SuperLigă în FIFA 23
TOP 10 jucători din SuperLigă în FIFA 23

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2022 17:21 / Actualizat joi, 15 septembrie 2022 17:40

Pentru al treilea an consecutiv, campionatul de fotbal din România este cuprins în jocul video FIFA. EA Sports, în colaborare cu LPF, au anunțat cei mai buni 10 jucători din SuperLigă ca rating general.

FIFA 23, ultimul joc sub această titulatură înainte ca celebrul simulator de fotbal al celor de la EA Sports să devină „EA Sports FC”, va cuprinde SuperLiga, eșalonul de elită din fotbalul românesc.

Cu două săptămâni înainte de lansarea jocului, programată pe 30 septembrie, EA Sports și LPF au comunicat TOP 10 cei mai buni jucători din SuperLigă.

Sefer a semnat! „Sunt fericit, este o mândrie să port tricoul”
RAPID
Sefer a semnat! „Sunt fericit, este o mândrie să port tricoul”

TOP 10 jucători din SuperLigă în FIFA 23

Locul 1 este împărțit de Darius Olaru (FCSB), Andrei Burcă (CFR Cluj) și Octavian Popescu (FCSB), toți cu un rating general de 72.

Urmează Ciprian Deac, Nana Boateng și Simone Scuffet (toți CFR Cluj), Andrei Ivan (CSU Craiova) și Tudor Băluță (Farul), aceștia fiind evaluați la 71. TOP 10 este încheiat de Kyriakos Papadopoulos (FCU Craiova) și Camora (CFR Cluj), ambii cu 70.

Cel mai rapid jucător din Liga 1 este Cristian Bărbuț (Sepsi OSK), cu 93 la coeficientul de viteză (PACE), iar cel mai puternic este Nana Boateng, „închizătorul” CFR-ului, cu 84 la această caracteristică.

TOP 10 jucători din SuperLigă în FIFA 23 » Un român are 93 PACE

FIFA 23, dezvoltat de studiourile EA Sports din România și Vancouver, va fi lansat pe 30 septembrie 2022 și va fi disponibil pe următoarele platforme:

  • PlayStation 5 
  • Xbox Series X/S 
  • PC 
  • Stadia 
  • PlayStation 4 
  • Xbox One

Citește și: 

Legendarul Roger Federer și-a anunțat retragerea: „Va fi ultimul meu turneu. Mesajul corpului meu a fost clar”

Entuziasmați de sosirea în Chișinău a lui Ronaldo, moldovenii glumesc pe seama pozei postate de superstar: „Bomboane de la Paștele Blajinilor”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează