ESPORTS  »  STIRI GAMING  »  GAMING

Cele mai bune metode de a câștiga XP în EA Sports FC 25

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2024, 14:41 / Actualizat luni, 28 octombrie 2024 14:42

În EA FC 25 acumularea de XP (puncte de experiență) este esențială pentru a progresa în diversele moduri de joc, pentru a crește în nivel și a debloca recompense exclusive. O noutate a acestui an este existența unui sistem de sezon care funcționează în toate modurile de joc.

Indiferent dacă joci Ultimate Team, Career Mode sau Friendly Matches, poți colecta XP aproape oriunde. Astfel, este ușor să avansezi, indiferent de modul preferat.

Descoperă cele mai bune strategii pentru a câștiga rapid XP și pentru a urca pe Season Ladder.

Moduri de joc care oferă cele mai multe XP

În EA FC 25 poți câștiga XP în toate modurile de joc, dar unele sunt mai eficiente pentru a avansa rapid:

  1. Ultimate Team: Fifa Ultimate Team oferă o varietate de metode de a câștiga XP, fie prin Division Rivals, Squad Battles sau Fifa Ultimate Team Champions. Primești XP la fiecare meci jucat și puncte suplimentare prin completarea unor obiective și evenimente.

  2. Career Mode: Și în Career Mode poți colecta XP, mai ales prin realizarea obiectivelor sezonului și antrenamentele de succes ale jucătorilor. Fiecare provocare finalizată te avansează în Season Ladder.

  3. Meciuri amicale și moduri co-op: Aceste moduri de joc mai relaxate oferă și ele XP, chiar dacă punctele sunt mai puține față de cele din modurile competitive. Totuși, merită să le folosești pentru a aduna XP suplimentar.

Maximizează XP-ul în Ultimate Team și Career Mode

Cele două moduri populare - Ultimate Team și Career Mode - oferă numeroase oportunități de a maximiza XP-ul. Iată câteva strategii pentru a crește câștigul de XP:

  1. Completează Obiectivele regulat: În Ultimate Team, există Obiective zilnice și săptămânale care îți aduc XP, monede și pachete. Aceste sarcini variază de la obiective simple, cum ar fi să joci un meci, până la provocări mai complexe. Obiectivele zilnice sunt ușor de completat și aduc un flux constant de XP, iar cele săptămânale oferă mai mult XP, dar sunt mai solicitante.

  2. Squad Battles și Division Rivals: Jucând regulat în aceste moduri, nu doar că primești XP obișnuit, dar și bonusuri de clasament care îți aduc puncte suplimentare. Este recomandat să participi săptămânal pentru a colecta constant XP.

  3. Obiectivele sezonului în Career Mode: În Career Mode există obiective sezoniere pe termen lung care îți aduc mult XP. Planifică-ți obiectivele sezonului și dezvoltarea jucătorilor pentru a progresa constant.

  4. Joc tactic: În Career Mode ar trebui să te concentrezi pe realizarea obiectivelor din meciuri, acestea aducându-ți XP suplimentar și ajutându-te să urci mai repede pe Season Ladder.

Acestea sunt toate informațiile de care ai nevoie pentru a maximiza rapid XP-ul!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Încă o lovitură pentru Real Madrid! AS anunță decizia luată în privința lui Ancelotti
Campionate
Încă o lovitură pentru Real Madrid! AS anunță decizia luată în privința lui Ancelotti
Incredibil! De ce va câștiga Rodri în locul lui Vinicius » Incredibilul detaliu decisiv pentru „Balonul de Aur”
Campionate
Incredibil! De ce va câștiga Rodri în locul lui Vinicius » Incredibilul detaliu decisiv pentru „Balonul de Aur”
Gigi Becali a anunțat ce transfer face la iarnă: „Avem nevoie” + Cum va arăta FCSB cu Dinamo
Superliga
Gigi Becali a anunțat ce transfer face la iarnă: „Avem nevoie” + Cum va arăta FCSB cu Dinamo

„A întors Dan Șucu armele împotriva ta?” » Daniel Niculae, la podcastul GSP „2 la 1”: „Atunci s-a stricat totul! Vă spun ce s-a întâmplat în lojă, la Constanța”

Darius Olaru, consternat de modalitatea în care s-a prezentat Rapidul cu FCSB: „Nu ne așteptam să fie așa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează