Alte știri din fotbal
Mariaj iminent! Numirea lui Adrian Mutu în Superliga, chestiune de ore: „Mai avem de făcut doar reglaje fine” + Salariu mai bun decât Kopic la Dinamo
5
Daniel Bîrligea, protagonist într-un interviu amuzant: „10 ture de mersul piticului până la 4 dimineața!” + Care e talentul lui ascuns
2
Românii l-au uimit în doar 3 luni: „Asta văd când merg pe stradă”
1
S-a înțeles deja cu Rapid și chiar ar fi semnat cu giuleștenii! De ultimă oră, Șumudică oferă un fotbalist în contul tranzacției
4
Știri din fotbal internațional
Încă un român la Genoa, alături de Dan Șucu: „A fost ținut secret, se scrie istorie!”
0
I-a dezvăluit secretul: „Acesta e ultimul mare obiectiv al lui Cristiano Ronaldo. Vă spun sută la sută”
0
Boxing Day în Premier League » Boxing Day în Premier League » Manchester City - Everton: oaspeții înscriu superb, minutul 36!
0
Au ales: el este cel mai bun arbitru din 2024!
0
Lifestyle
Iată cadoul pe care Cristiano Ronaldo a plătit 250.000 de euro!
0
Logodnica lui Darius Olaru, mesaj scurt chiar înainte ca Gigi Becali să anunțe transferul de 5 milioane de euro: „S-a încheiat!”
10
„Horror” » Aza Gabriela, experiență traumatizantă chiar în pragul Sărbătorilor! Ce a pățit iubita lui Horațiu Moldovan: „Efectiv așa a spus”
2
„Ești minunată” » Antonia face un sacrificiu uriaș pentru a fi cu Daniel Bîrligea: „Mereu a ta”
20
shaorma cu..........)))))))))))))))))))) lesin..................))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Parca e buna pentru mahmureala cum zici tu rece si acrisoara
Din cate stiu, bucataria traditionala din aceasta parte a tarii (Ardeal) a fost foarte influentata de populatia de origine maghiara si germana. Ciorbele de aici sunt acrite cu otet, sare de lamaie sau zeama de varza si foarte caracteristic pentru aceasta zona este tarhonul, folosit pentru a da aroma ciorbelor. Sper sa va placa reteta. ceapa 1 buc Telina 100 g Pastarnac 1 buc Morcov 2 buc Ardei gras rosu 1 buc Loboda 2 buc (legaturi) Stevie 2 buc (legaturi) Orez 60 g Tarhon 20 g Smantana 150 g ou 1 buc Faina 1 linguri Otet 3 linguri Sare 2 linguri POFTA BUNA :))
nu ma nu se mananca . dar ce faci atata caz de asta .. ce va ie rusine ca mancati praz, loboda, stevie. ? foarte bine .. pofta mare eu doat ti-am spus ca la noi nu se mananca . daca vrei sa ma crezi bine daca nu nu si gata ... cine a mancat va manca cine nu nu . _______
Only for you, uiz lav...)) __________ Ciorba de loboda ardeleneasca October 7, 2011 By reteta Ciorba de loboda ardeleneasca ingrediente: 1 farfurie adanca cu loboda 1 legatura de marar 1 legatura de patrunjel 2-3 catei de usturoi 1 lingura de faina 1 ceasca de lapte batut 200g de carne afumata Mod de preparare: Carnea spalata se fierbe in apa, dupa care se adauga loboda spalata si taiata. Faina desfacuta cu lapte, usturoiul pisat si verdeata tocata se pun cand loboda este fiarta. Dupa cateva clocote se increste cu laptele batut sau iaurt si se mai fierbe cateva minute.
Nu ne trebe ba prazul vostru , ceapa verde e de o mie de ori mai buna
shaorma cu loboda :))
Exista Mc Donald's la tine ?
s-a umflat loboda in tine mon cher ?? ...))))))))))))))))
ahahahahahahahahahaha foarte tare asta! ei, acuma e shaorma la putere amigo! tin mintea ca mai facea uneori mama pe timp de vara. cand eram mai mic nu mancam ca nu'mi placea. insa cand am mai crescut, mai mancam si eu uneori. imi placea rece! pe timp de canicula merge o portie de ciorba de loboda rece.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.