FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - CHIAJNA 1-1

VIDEO Negoiță face praf arbitrajul: "Au venit cu o temă și a fost o bătaie de joc! Steaua a vrut o finală cu o echipă care retrogradează. Niște oameni mici"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2016 21:12

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, i-a criticat dur pe arbitrii de la meciul Dinamo - Chiajna, 1-1, și spune că aceștia au avut ca obiectiv eliminarea alb-roșilor din Cupă.

"Astăzi am asistat la o bătaie de joc. Ne-a arbitrat o echipă de șmecheri, care a venit cu tema făcută. Nu s-a dat un roșu (n.r. la hențul lui Bălgrădean), dar dai un roșu discutabil la un jucător de la Dinamo (n.r. la faultului lui Vlad Olteanu).

Mi se taie orice chef de a investi. Să facem un campionat doar din echipe finanțate de la stat, așa cum e Chiajna. Despre meciul tur nu am ce să comentez. Acolo a fost un meci slab și ne asumăm vina.

Acum ni s-a trimis un arbitru subțire, care a venit cu tema făcută: să nu ne lase să ajungem în finală. Cum am marcat un gol și aveam șansa de a ne califica, ne-au eliminat un om, în condițiile în care nu a fost eliminat jucătorul de la Chiajna. Este o bătaie de joc.

Probabil, Steaua a vrut să joace finala cu o echipă care are șanse să retorgradeze. Niște oameni mici, care se bucură de lucruri mici. Este o pierdere pentru fotbal", a spus Negoiță la DolceSport.

 

Citește și: Dinamo dezavantajată în meciul cu Chiajna » Bălgrădean a făcut henț, dar a văzut doar galben! Verdictul specialistului: trebuia eliminare

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (286)
444001919101397
Florean Andrei  •  15 Aprilie 2016, 17:10

FRF şi LPF trebuie să le dea peste nas impotenţilor ăştia de la Dinamo. Dacă nu o fac, atunci să se desfiinţeze !

960317577335949
Andrei Dorin  •  15 Aprilie 2016, 11:00

Omul e sărit de pe fix ...După 1-4 cu Chiajna in loc să se ascundă , iese cu declaratia asta de clasa a III a. Să se bucure câ nu scoate capul in Europa - 17 Nentori îi aşteptau din nou !

eugeniustin
eugeniustin  •  15 Aprilie 2016, 10:18

La zdup!

Vezi toate comentariile (286)
Comentează