FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PANDURII - DINAMO 2-3

Noul căpitan al lui Dinamo a fost un dezastru cu Pandurii » Ce note au primit ceilalți jucători

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2015 08:23

Dinamo a învins în deplasare Pandurii în optimile Cupei României, scor 3-2, la capătul unui meci care se pregătea de prelungiri. Golul lui Vojnovici din minutul 90 i-a trimis pe "cîini" mai repede la București.

Căpitan în premieră la Dinamo, Mevlja a fost unul dintre cei mai slabi dinamoviști din echipa lui Mircea Rednic, fiind notat cu 5 de Gazetă la fel ca și Iustin Popescu, Puljici și Gavrilă. Remarcații serii au fost Rotariu și Palici, care au primit nota 8.

Și gazdele au avut un jucător de nota 8 în persoana lui Hora, care a marcat primul gol al Pandurilor.

 caseta

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Superliga
FCSB, rămasă în 10 oameni cu Petrolul! Favoritul lui Becali a fost eliminat, apoi s-a apucat să dea autografe la margine
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” »  Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Liga 2
Omul cu banii de la FC Argeș iese în față și îl pune la punct pe Nicolae Dică: „100% va ieși și va spune asta despre mine!” » Cine vine în Trivale? „O surpriză, discutăm la noapte!”
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!
Superliga
Scos din primul „11” chiar înainte de FCSB - Petrolul: a vomitat la încălzire!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (13)
zecs93
zecs93  •  30 Octombrie 2015, 19:58
Postat de legoolas pe 29 Octombrie 2015, 10:56

Mi s-a parut mai ok Bunoza, nu zic ca Mevlja, nu e bun, insa nu e foarte sigur pe el.

Bunoza era mai rapid decat Mevlja si iesea cu mingea de picior din aparare, Mevlja e mai sigur si nu face chestia asta, dar oricum, daca i-am fi avut acum pe bunoza si elhamed ( care dupa parerea mea au fost cele mai bune transferuri de la ousmane ndoye si djakaridja kone incoace) poate la iarna preturile lor vor mai scadea si atunci i-am putea lua, daca ii aducem pe aia inapoi plus inca 2 mijlocasi de banda peste ce avem in liga 1 si un atacant mai de viteza ( cu toate ca essombe este accel atacant de viteza dar din pacate se accidenteaza cam des si atunci nu avem pe cine baga) putem sa ne batem la titlu de la anu !!!

luker
luker  •  30 Octombrie 2015, 13:27

Palici merita sa fie capitan la Dinamo. Daca am mai avea 1-2 ca el, am intra in play off fara probleme de pe locul 2 sau 3.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Octombrie 2015, 15:22

Si mai e o problema la Dinamo. Strategia asta cu aparatul dand adversarului sansa sa te domine nu merge de 10 ani si nu merge nici acum. Te aperi cand stii ca nu gafezi defensiv si pe contraatac esti letal. Dar cu Bizonul lasat singur intre 5 adversari orice contraatac al nostru e ca si pierdut. In plus gafe in defensiva se fac. Hai cand te ataca Chiajna sau Iasi poate scpai insa Craiova ne-a dat lectii. Ieri 2 goluri facute cadou adversarilor care in mod normal ne costau calificarea. E inadmisibil sa dai pe tava 2 goluri adversarilor. Strategie lui Dinamo trebuie sa fie una de atac si sa stapaneasca centrul terenului, cand a jucat asa a castigat si nu vorbesc doar de acest sezon ci din punct de vedre istoric. Asta ca dam un gol si apoi ne bagam cu fundul in poarta iar la cea mai mica presiune adversa oferim gol pe tava adversarilor e o tactica falimentara care nu ne va duce nicaieri.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close