FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

Semnalul de alarmă tras de Zeljko Kopic, după calificarea lui Dinamo în grupele Cupei României

Zeljko Kopic, foto: Facebook Radio Dinamo1948
Zeljko Kopic, foto: Facebook Radio Dinamo1948

Articol de - Publicat joi, 29 august 2024 09:25 / Actualizat joi, 29 august 2024 09:27

Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo, a oferit prima reacție după ce „câinii” au învins-o pe Voluntari în deplasare, scor 1-0, și s-au calificat în grupele Cupei României Betano.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Cătălin Cîrjan (21 de ani) în minutul 25. Dinamoviștii au primit o adevărată lovitură în prima repriză. Atacantul Hakim Abdallah (26 de ani) a suferit o accidentare și a fost înlocuit cu Adrian Caragea (18 ani).

Imediat după terminarea partidei, Kopic a explicat faptul că mai are nevoie de transferuri la Dinamo. În contextul accidentării lui Abdallah, Dinamo mai are doi atacanți la dispoziție în acest moment. Este vorba despre Astrit Selmani (27 de ani) și Petru Neagu (25 de ani).

Zeljko Kopic, prima reacție după calificarea lui Dinamo: „Am fost puțin obosiți”

„În acest moment, așteptăm să vedem care e situația lui Hakim Abdallah. Am mai avut probleme cu accidentările, trebuie să vedem concret care e treaba.

Aceasta este echipa pe care o folosesc, nu judec în termeni de cel mai bun 11. Am avut doi jucători noi față de ultima partidă. Am fost puțin obosiți, dar am hotărât să introducem o echipă puternică, deoarece am jucat contra unei echipe puternice.

Trebuia să avem mai multe realizări ofensive, dar cel mai important e că am câștigat. Pentru mine e extrem de important că ne-am calificat în grupe. Trebuie să avem răbdare cu toți jucătorii.

Mergem să jucăm cu liderul din acest moment, mergem să jucăm fotbal și sperăm să ne întoarcem cu un rezultat bun. Da, mai avem nevoie de transferuri.”, a explicat antrenorul croat al lui Dinamo.

Normal că suntem supărați, dar nu cred că am făcut un joc rău deloc. Am avut ocaziile noastre, dar greșelile te costă la acest nivel. Am întâlnit o echipă bună, aflată într-o formă foarte bună, cu jucători de calitate.

Noi mergem acum pe drumul nostru. E supărare, ne doream să mergem în grupe, dar atât s-a putut. Ne concentrăm pe campionat, avem un meci foarte greu sâmbătă la Metaloglobus.

Important este că am făcut față în această seară. Cu brio, zic eu. Sperăm să intrăm în pauza competițională cu încă trei puncte. Nu va fi ușor, va fi foarte greu.
Principalul obiectiv în acest moment este să-i recuperăm pe toți până sâmbătă, a fost un efort foarte mare. Primul obiectiv e calificarea în play-off. După, vom vedea ce va fi.
Se simte de pe margine că Dinamo este o echipă care are o încredere foarte mare, o încredere adusă de rezultate. Le doresc mult succes, sper să o țină tot așa

- Claudiu Niculescu, antrenor Voluntari

Pentru „câini” urmează duelul cu liderul Superligii, Universitatea Cluj. Partida se dispută luni, 2 septembrie, de la 21:30. Dinamo este pe locul 3 în acest moment, după primele 7 etape, cu 12 puncte acumulate.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (2)
Dr.Hoock
Dr.Hoock  •  29 August 2024, 15:10

Bravo Gabriela Ruse!

redbuldog
redbuldog  •  29 August 2024, 10:20

Acum e tarziu sa ,,tragem alarma" Mister!Intaririle trebuiau aduse deja,axul central desi pare solid,se va prabusi odata,cu absenta (accidentari,suspendari s.a.) a orcaruia din stoperi,si mai ales Ghnoere(,,plamanul" echipei) si a lui Selmani.Altfel cu tot entuziasmul evolutiilor recente,Dinamo nu are lot competitiv in acest moment,sa se bata la play-off!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează