Alte știri din fotbal
Marcatorii lui Dinamo cu Poli Iași, mesaj clar: „Eram disperați să câștigăm”
0
Suporterii lui Dinamo au o nouă scandare favorită! Imaginile geniale surprinse de GSP, imediat după victoria lui Poli Iași
0
A apărut programul complet » Cu cine debutează România în preliminariile CM 2026
0
Emil Săndoi are un nou plan la Poli Iași: „Noi suferim la acest capitol”
0
Știri din fotbal internațional
Imagini rare au fost „scăpate” pe internet » Cum arată un meci aniversar de fotbal în Coreea de Nord: a marcat 76 de ani de la declararea independenței
2
Fostul campion care a suferit în finala Mondialului o pierdere de memorie e șomer! Cine s-a oferit să-l ajute
0
FCSB cât toată România la un loc! » MM Stoica are de-acum un record ULUITOR
11
Lionel Messi și-a găsit urmașul: „El este alegerea mea!”
0
Lifestyle
Cine sunt concurenții de la Survivor România 2025 » Mai mulți sportivi participă la show-ul TV
0
Face ravagii în orașul lui Lionel Messi » Una dintre vedetele jurnalismului sportiv a pozat răvășitor pe plajă
0
„Cea mai sexy înotătoare” e româncă și e vedetă în SUA » Are din ce în ce mai mulți fani
2
Fosta soție a lui Achraf Hakimi l-a uitat definitiv » Noul iubit are o avere de peste 100 de milioane de euro
1
kapetanos are un frate , dar e chelios si n-are ce cauta la echipa, nu vrea ciobanul...
chiar nu avem nici un fundas de viitor...pt ca e cert ca ghionea nu mai este ce a fost odata
Καπετάνος καλύτερο παίκτη
Cred ca erau la bere cu Ghionea si Baciu.
kapetanos marcheaza daca este cineva sa-i dea o pasa. Si acela este Surdu.
fundasii nostrii au fost in vacanta,trebuiau sa-l opreasca,..!!este vina noastra pt. gol!!
Astea sunt doar sclipiri, o sa se stinga ca lumanarea ... o sa vedeti..
Arbitraj corect desi a fost un meci tensionat. Bravo Deaconu si asistentii!
Pantelis Kapetanos este omul potrivita la locul potrivit.Isi face datoria meci de meci.Este acest gen de jucator care incearca cu un efort deosebit sa-si tina echipa in frau.Kapetanos este un jucator fulminant care te surprinde pe zi ce trece cu inventiile pe care le are in minte si care le practica pe teren.Parerea mea este ca Pantelis trebuie lasa-t in continuare pe banca de rezerve.Isi va face el aparitia si va trezi tribunele cu un nou gol genial!
8 goluri în 28 de partide INCREDIBIL! o masina de goluri. cine mai e ca el?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.