Alte știri din fotbal
România a intrat definitiv în spațiul Schengen! Mesajul echipei naționale de fotbal
0
Probleme de lot pentru Zeljko Kopic înainte de Dinamo - Poli Iași: „Vom vedea înainte de meci” + Ce spune despre prelungirea contractului
0
Revenire de ultimă oră la Rapid! S-a refăcut după accidentare și e apt pentru derby-ul cu Dinamo
0
Cristi Borcea a rupt tăcerea după ce Mutu i-a anunțat revenirea la Dinamo: „O spun clar și categoric”
1
Știri din fotbal internațional
Incredibil, de ce n-a mai ajuns un arbitru la meci. Federația a scris că „din motive medicale”, dar adevărul a ieșit apoi la iveală
0
Răzvan Lucescu are un nou adversar în Grecia » Fostul antrenor din Superligă o va prelua pe rivala lui PAOK
0
Puștiul de 19 ani de la Hoffenheim e dorit insistent de Bayern » Cum a impresionat în acest sezon viitorul adversar al FCSB-ului
0
FCSB, după 11 ani în Germania! Campioana speră să rupă blestemul cu nemții
1
Lifestyle
„Cea mai sexy înotătoare” e româncă și e vedetă în SUA » Are din ce în ce mai mulți fani
1
Fosta soție a lui Achraf Hakimi l-a uitat definitiv » Noul iubit are o avere de peste 100 de milioane de euro
1
Ilie Dumitrescu, întrebat frontal: „E adevărat că ai cucerit-o cu un tablou de Grigorescu și un buchet de flori?”
5
În ce an spune Mark Zuckerberg că vor dispărea telefoanele mobile și ce dispozitiv revoluționar le va lua locul
5
scorpi : eu chiar tind sa cred ca tu chiar tinzi sa crezi orice
a venit combinatorul Barbut prima victima,David Lopes la dinamo pentru a nu plati prima de instalare nu cred ca mai e ceva de zis Mititelu si Barbut 2 smecheri care vor sa se imbogateasca de pe urma oltenilor ei se duc la primarie sa cereseasca bani cu asa patroni craiova nu va ajunge nicaieri,sa lase echipa primariei sa o faca non profit si va merge de 10 ori mai bine,cum nu se va intampla asta sa elibereze stadionul,fotbalul in craiova nu traieste prin universitatea si cantecele lu paunescu
i-a dat cu file CEC in hartii de 1000, monede de 1 cent :))))), cretinilogi ziaristii astia pe bune
faceti abstractie de faptul ca sunt stelist... eu chiar tind sa cred povestea asta...nu stiu de ce dar nu m-ar mira daca ar fi adevarata
Deci 1.5 + 1.8 (valoarea pe transfemarkt) = 1.2 (cat a dat piturca pe ei) = 0.45 + 0.1 (restantele salariale si transferul lui dorel stoica) Tare !
....se chinuie alta echipa sa cistige, si asa mai departe voi mergeti pe principiul *hai sa umplem si noi site-ul cu ceva ca oricum astia care citesc sunt niste dobitoci care inghit orice* si aveti dreptate fiindca voi considerati ca 80% din cititori sunt suporterii Stelei si ca asta face audienta. Sa nu va mire vreodata ca daca Becali se lasa de Steaua voi o sa ramineti fara serviciu si fara cititori
daca asta (articolul) in sine nu este o dovada crasa de jurnalism infantil, de ziar de liceu, de copii mintali ... pai daca nu aveti ce scrie de ce sa nu inventati voi o povestioara cum ca Piti este acest Soros al fotbalului romanesc ... mai bine ati lua pozitie ce se intimpla cu Steaua 2, cu blaturile din sezonul trecut cind CFR a avut la 5 echipe cite 3-4 jucatori imprumutati, cind Piti a plecat de la Steaua ca ciobanul a cumparat deja campionatul asta, ca Nasul a spus clar ca degeaba se chin
Ce draq mintiti asa bai stelisti imputiti ce sunteti numai kkturi spuneti vai de mama voastra de ziaristi de 2 lei . J E G U R I de bucuresti
Ce draq mintiti asa bai stelisti imputiti ce sunteti numai kkturi spuneti vai de mama voastra de ziaristi de 2 lei . J E G U R I de bucuresti
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.