Alte știri din fotbal
„Sunt sigur că o face pentru profit. Ulterior, apar problemele” » Profesor în economie, analiză pentru GSP privind achiziția celor de la Genoa de către Dan Șucu
0
Au actualizat cotele de piață pentru Superligă: Olaru rămâne numărul 1, un alt FCSBist a „explodat”. Cea mai mare scădere o are un rapidist!
0
Edi Iordănescu, gata să preia o echipă de club: „Sunt discuții”
0
Porumboiu râde de Șucu la afacerea Genoa: „S-a săturat să câștige trofee în România și se duce în Italia. O ia și pe Lasconi?”
3
Știri din fotbal internațional
Imagini incredibile în Grecia: încăierare generală la autocarul lui PAOK, Răzvan Lucescu a căzut pe scări!
0
Un patron din Superliga pune la îndoială tranzacția lui Dan Șucu: „E neclar pentru mine. El și la Rapid pierde bani”
1
„Românul care a reușit afacerea SECOLULUI” » Gazzetta dello Sport a deschis astăzi cu Dan Șucu: „Averea lui ridică unele îndoieli”
1
Italienii dezvăluie prima afacere pe care o poate face Șucu la Genoa » 18 milioane de euro pentru jucător!
1
Lifestyle
Serena Williams, de nerecunoscut » A slăbit considerabil, iar fanii bănuiesc care e „trucul”
9
Victor Cornea a testat-o pe Andreea Bălan înainte să o ceară de soție: „Era cea mai mândră. Am avut foarte multe gânduri”
2
Campioana mondială a pozat în Playboy și a bătut recordurile de vânzări: „Credeam că sunt plinuță, dar am primit doar mesaje frumoase”
4
Cine sunt concurenții de la Survivor România 2025 » Mai mulți sportivi participă la show-ul TV
0
katarina bulatovic. normal ca nu. stii ca in Valcea exista o Hotare a Cons Local,prin care fiecare cetatean al Municipiului daca doreste, plateste 10 lei pt buget, capitolul sport? si ca 50% din bani merg la fotbal si 25% la Oltchim ? astia de pe site unii vorbescd e multe ori fara sa fie in cunostinta de cauza, fara sa fie informati, fara sa aiba habar.
Stelica? aoleu! daca il cheama asa, sigur nu il ia dinamo. ar fi o oaie in blana de caini :)
sincer nu'mi aduc aminte ce ai postat. ce stiu este ca erau unii foarte infuriati pe treaba asta. si nici macar nu erau din valcea! nu cred ca bulatovic sau ma rog, cum o cheama pe jucatoarea aia, va fi platita din taxele si impozitele platite de catre nea vasile din comuna lanurile din judetul braila de exemplu.
DD se lauda ca un candidat de la el a obtinut 98 % :))).., bine , intr-o comuna, parca prin olt.. zicea : uite ca la intrecut pe ala de la Sibiu..:))
acum ai 105 la suta...))) esti wolttu ?
cezarica tu parca dormeai. aici este un articol de FOTBAL cu si despre steaua. ce legatura are articolul cu primarul tau?
ceausescu reales la al 14lea congres :)))))))
probabil contracandidatii au avut multe neamuri :)
asa e. da,stiu articoplul, daca ai citit commurile,am si postat viguros si am felicitat valcea pt ca investeste in ceea ce "giespi" chiar critica intr-un fel...adica in handbal, adica in sport.
....se numeste Stelica Nicolita ....
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.