Alte știri din fotbal
3 jurnaliști GSP, 3 alegeri diferite pentru Antrenorul Anului » Dezbatere la Superlative: „A preluat naționala când alții au deja 15 ani de plimbat nepoții prin parc!”
0
Ioan Ovidiu Sabău pune presiune pe jucătorii săi: „Asta trebuie să facă liderii din vestiar”
0
Ce nu s-a văzut la TV » Jovo Lukic a fost umplut de sânge în meciul cu FCSB, din Cupa României Betano
0
5 antrenori din Superligă pentru care Edi Iordănescu nu a existat! + Indiciu pentru cine ar putea veni după Șumudică la Rapid
0
Știri din fotbal internațional
Eșec în derby pentru Răzvan Lucescu, într-un meci cu două goluri anulate, roșu și penalty ratat. A urmat scandalul: „Rușine fotbalului grec!”
0
Suspendare-mamut în Moldova: 15 ani pentru trucarea meciurilor!
0
Cristiano Bergodi le-a dezvăluit italienilor ce fel de patron e Dan Șucu: „Asta mi-a spus anul trecut”
0
Diagnosticul primit de Gianluigi Donnarumma și o imagine tulburătoare: i-au aplicat de urgență 10 copci!
1
Lifestyle
Serena Williams, de nerecunoscut » A slăbit considerabil, iar fanii bănuiesc care e „trucul”
9
Victor Cornea a testat-o pe Andreea Bălan înainte să o ceară de soție: „Era cea mai mândră. Am avut foarte multe gânduri”
2
Campioana mondială a pozat în Playboy și a bătut recordurile de vânzări: „Credeam că sunt plinuță, dar am primit doar mesaje frumoase”
4
Cine sunt concurenții de la Survivor România 2025 » Mai mulți sportivi participă la show-ul TV
0
ba dar nu se duc animalele pe stiri cu dinamo stau numai la noi ,dar aveti site cfrrmania ,ce pl mea nu mergeti acolo
pai ce si cand sa discuti cu astia daca intra odata pe an? cel putin cfr_atlanta intra numai noaptea. si apoi nu cred ca ia deranjat nimeni pe astia 3.
ti'am aratat cateva exemple de comentarii pentru care am ajuns sa ma eg de viata lor. la inceput nu dadeam mare importanta. uneori chiar ignoram. insa zi si noaptea mereu, mereu, acelasi discurs de cacat ma facut sa ma satur. si astfel am trecut la ofensiva. si acum mai judeci ca ma comport asa zicand ca si noi ai provocam? nu baiatule, primele provocari au fost ale lor. unii de cand a castigat cfr campionatul au impresia ca au castigat un razboi mondial si se cred buricul pamantului.
cfr atlanta , cfrole si haideusicfr si mai sunt multi
si eu pot sa iti dau o gramada de exemple si citate .. stii prea bine . sa revenim la subiect
pai care useri seriosi? ia zi tu 2 nume de useri seriosi de la cfr
cfr_campioana_va_umileste (124 comentarii) Mizeria steioaia nu conteaza oricum, degeaba ii tot bagati pe-aici la cancan.. e o adunatura de divizia B insa primeste cate 6 puncte de la satelitzii din jurul "capitalei" + muuuu cluj + petrolu + viitoru hotzia hagi + opinca severin.. furand asa termina pe 5-6... asta e mizeria steoaia, oglinda rromanilor. Traiasca Transilvania libera! 09 Iunie 2012, 18:38 • Imi place (1) • Comenteaza • Raporteaza
Ce comic e ziarul asta GSP-Becali, cica Wesley "Are o medie incredibilă în ultimul deceniu Cariera lui Wesley arată formidabil. Începînd din 2003 şi pînă astăză, brazilianul a jucat în mod constant, indiferent de echipă, şi a reuşit să şi marcheze mult", dar daca te uiti pegraficul cu pricina se vede clar ca doar in ultimii doi ani a facut lucruri deosebite in rest a avut ani slabi rau cand dadea 1 gol la 5-7 meciuri. Clar transferul secolului...iar va dicteaza Gigi oierul textul de la articol, sau si mai frumos faceti voi exces de zel ca poate va remarca gigi si va da sa roadeti un os
alpin (11602 comentarii) Postat de bandoleros pe 09 Iunie 2012, 17:27 alpine, deja ai 15 comentarii pe acest articol din 48. si nici macar nu priveste echipa ta. plus alte aproximativ 15 comentarii ale colegilor tai. in total, voi fanii kfr aveti aproximativ 30 de comentarii din 48 postate pe acest articol. si va mai plangeti ca de ce va fòòte lumea in bot pe unde va prinde. Vai de mine! Valiza este echipa mea de suflet!! Daca n-ar exista, ar trebui inventata!!! Ca sa avem de cine sa ne radem!!! Sa traiasca o mie de ani Gigi Becali, ca mult ne mai distreaza cu Turma lui!!! Cat priveste ultima parte... nu prea ne intereseaza ce fac labagii. E problema lor daca le creste par in palm
lasa ma ca si voi il aveti pe valahu eu ma refer la useri cat de cat seriosi cu care poti vorbii despte fotbal
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.