Comentarii (28)
cetitoru
cetitoru  •  24 Decembrie 2010, 10:45

E ieftin baieti, va dati cu parearea despre cea ce nu cunoasteti. E cel mai bun jucator al gloriei din ultimii 10 ani (mult peste Vasilache, Sinmartean etc.). Daca nu era criza, Tata jan lua pe el 3 mil euro. Mai mare teapa a luat cu Tătăruşanu, (o sa sariti toti pe mine, dar asta-i realitatea, o sa vedeti peste un an sau doi). Moraes pe linga Eric e net superior la loviturile de cap, alearga mai mult, sta mai bine pe picioare.

niokutz
niokutz  •  24 Decembrie 2010, 10:37

Moraes valoreaza mai mult, este cel mai bun atacant din liga 1 premiat. Bine ca valoreaza Torje si Stancu 3-4 milioane bucata....Nu uitati ca Junior are 23 ani. Nici o treaba nu aveti cu fenomenul, nu intelegeti nimic din ce incearca sa faca presa... Trist. O zi buna

davidero
davidero  •  24 Decembrie 2010, 10:22

Dinu Voma da 2 milioane pe el ,stiu eu de la un prieten de-al unui prieten ,amic cu prietenul prietenului asta ...

gazistu
gazistu  •  24 Decembrie 2010, 10:03

oioioiii, la banii astia aduc 7 jucatori de 250.000 bucata, si am facut deja o jumate de echipa care sa reziste in liga 1. nea jean se joaca cu sumele...acolo 2 mil euro fara o pita nea jean...daon colo de treaba

forza.otelul
forza.otelul  •  24 Decembrie 2010, 09:40

acum cateva zile valora 1 mil +tva , acum a ajuns la 1.740.000 ?! se umfla pretul ca si cozonacul de craciun ? :) daca-l ia Steaua sau Dinamo stau linistit ... in maxim 6 luni e terminat, moare si asta tanara speranta !

bunicu
bunicu  •  24 Decembrie 2010, 08:47

MOSUL are nevoie de bani pentru avocati ca cu fotbalul a cam terminato cred ca va retrograda'Bafta MOSULE SENIL tata COOPERATIVEI.

doru5
doru5  •  24 Decembrie 2010, 08:26

denethor ... ti-am mai spus...du-te la biblioteca si citEste o carte ...sa-ti mai revii!

asyan
asyan  •  24 Decembrie 2010, 07:20

Nu-i prost cine cere doar cine plateste ,jucatorul e bun dar pretul este dublu la jocul batranesc din campionatul nostru , asa a cerut Siman pe Varga si Balan si a ramas cu ei uitati-va pe ce loc e in clasament acum . In campionat se platesc preturi prea mari in comparatie cu valoarea jucatorilor ,au profitat prea multi de naivitatea lui Becali .

vladutz13
vladutz13  •  24 Decembrie 2010, 07:14

nu-i problema, nu-si permite, dar atunci de ce naiba scapa de kapetanos??? jucam in sistem cu 3 atacanti si fara grec ramanem cu fix 3 atacanti in lot, deci fara nicio rezerva!!!! Buna viziune de viitor, MM ce dracu face acolo e si asta o carpa acum? Argaseala 2

diss
diss  •  24 Decembrie 2010, 06:03

Stati linistiti ca o fura iar Gigi! V-a plati in jur de un milion ( nici "lordul" nu e prost!) si apoi sa vezi scandal la vara cand v-a termina pe 6 si Moraes v-a marca 1/2 gol! Pai v-a mai avea Moraes arbitraje, in buricul capitalei, cum le are in creierul muntilor la Bistrita? Acolo unde tata Jean numai ca nu fluiera el( nu ii mai permite varsta!) pentru ca in rest arbitrii zici ca sunt(in) setati sa fluiere intr-o singura directie! Ghici in care? Uite asa va fi iar la moda teap

• 1
  • 2
  • 3
Comentează