Alte știri din fotbal
Pancu, la podcastul GSP „2 la 1”, în PREMIERĂ despre ieșirea violentă din meciul cu Elveția: „Am băut ceva înainte... Nu mai iau niciodată!”
0
Andrei Nicolescu, mesaj total surprinzător: „Vreau să felicit FCSB. A făcut un transfer extraordinar!”
4
Zeljko Kopic, promisiune pentru jucătorii lui Dinamo: „Întotdeauna e la fel!”
0
Metamorfoza anului 2024: Dinamo București! Note de 7 la „câini”, 3 și 4 pe bandă rulantă la „lupi”
1
Știri din fotbal internațional
Real Madrid s-a impus categoric pe terenul lui Leganes și a redus din diferența de puncte față de liderul Barcelona
0
Napoli - AS Roma 1-0 » Trupa lui Antonio Conte îi strică revenirea lui Ranieri și urcă pe primul loc în Serie A
0
Prima reacție a lui Andrei Rațiu, după Sevilla - Rayo Vallecano » Ce notă a primit românul
1
Ipswich - Manchester United 1-1 » Ruben Amorim obține doar un punct la debutul pe banca „diavolilor”
0
Lifestyle
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
6
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
19
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
Cele 14 cuvinte scrise de CTP imediat ce Călin Georgescu a ajuns pe primul ...
Libertatea
La Euro 2024, ca mieii la tăiere. Naționala feminină de handbal arată ...
Adevărul
Gigi Becali anunţă o răsturnare de situaţie pentru turul 2 în cursa ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Sa vad ce vei zice la anul in iunie...cand Craiova va termina iar pe locul 3 sau 4 iar CFR se va bate ca de obicei la primul loc. Singura șansă pentru olteni e sa faceti o cheta pentru a-l putea aduce pe Murinio...ha,ha! Mai ti minte cand s-a câștigat la Craiova ultima dată campionatul!!!? Sau nici nu erai nascut atunci! Dar...te pricepi la fotbal... Halal!!!
O clona de echipa, ajutată politic inca de la nașterea ei anormală din liga 2. Cand vor dispărea echipele susținute politic, atunci vom avea un fotbal mult mai curat si mai competitiv. Despre Bărsan toata lumea stie ca este unul dintre arbitri sistemului, alături de Găman...si inca vreo 2...3 neispraviti...care mimează arbitrajul. Dar asta e Romania...oamenilor cinstiti...care au facut din România una din cele mai corupte țări din Europa.
Vezi ca daca vede valceanul de la care inchiriezi garsoniera aia de 25 de m² iti tripleaza chiria :))) fudulie si lefterie a la cloooj
Urmăresc meciurile de fotbal de când mă știu, îmi place , am jucat în copilărie ca orice copil ,pe maidanul școlii ! De ceva vreme a apărut lovitura cu brațul sau antebrațul în gâtul sau capul adversarului. Pe vremea mea , în urmă cu cca. 75 de ani nu exista așa ceva! Propun CCA să introducă în regulament eliminarea jucătorului care uzează de acest procedeu. Mulțumesc.
De ce insisti sa ne povestesti copilaria ta? :)) zici ca nu poti sa pui dovada video ca esti in UK huh? Ce lefterica hilar :))
Nu iti face griji iti pica fisa in cateva zile
Din păcate se vede clar ca nu te pricepi la fotbal dar continui sa scrii prostii!Nu-i nimic .Oana la urma o sa începi sa înțelegi!Eu nu am probleme cum spui.Problemele sunt ale tale pentru ca nu înțelegi pentru ca nu te pricepi!
Mai incearca, dar cu ceva mai multa luciditate, sau macar separa-ti ideile. Ai facut o varza a-la-cluj aici.
Ei bravos, se tăvăleau ba mai si simulau acțidentări - Mitriță chiar s-a prefăcut că are ochiul umflat!? (La clujeni, fair-playul e cumva original, "cu fainoșag", ei sunt multumiti când câștigă un campionat jucând un meci în plus față de adversari și nici nu se jenează să pretindă participarea în cupele europene de pe locul 10 din Superliga. Nu întâmplător "Caritas"-ul s-a născut la Cluuj...)
Firuțo, nu incerca sa te dai sarcastic cu mine ca nu-ti merge. Pare ca plagiezi. Stai jos pe lubeniță si vezi-ti de treaba ta !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.