Comentarii (15)
borat101
borat101  •  31 Mai 2012, 07:16

Chestia este ca toata suflarea RAPIDISTA asteapta plecarea acestui mic asa zis "patron", care nu are nimic de aface cu fotbalul si pe deasupra este fan/suporter dinamovist. Problema este ca lui Copos ai place banii negrii din valize, deci am impresia ca prin articolul asta Copos se plange la mafioti indirect ca abea a primit 11 milioane de euro, si probabil i sa promis dublu.

biancorossi
biancorossi  •  31 Mai 2012, 02:12
Postat de pancozone pe 31 Mai 2012, 01:24

Ce 11 mil? Pe ce? Pai zicea ca a avut cheltuieli salariale de 3.5 mil....Restul? ca pe toate transferurile a dat cateva sute de mii......Cred ca in ritmul asta Copos va zice ca a cheltuit peste 500 milioane de euro de cand e la Rapid......Minciuni si minciuni....Majoritatea patronilor din liga 1 au castigat din fotbal....Copos ...cat de prosti ne crezi? 11 mil...:))) nu imi revin din ras....

nici eu .............))))))))))))

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  31 Mai 2012, 01:33

mucles copoase!p-asta sa i-o spui lu' mutu.daca noi te-am face prost in fata,cum ti-ar veni?

pancozone
pancozone  •  31 Mai 2012, 01:24

Ce 11 mil? Pe ce? Pai zicea ca a avut cheltuieli salariale de 3.5 mil....Restul? ca pe toate transferurile a dat cateva sute de mii......Cred ca in ritmul asta Copos va zice ca a cheltuit peste 500 milioane de euro de cand e la Rapid......Minciuni si minciuni....Majoritatea patronilor din liga 1 au castigat din fotbal....Copos ...cat de prosti ne crezi? 11 mil...:))) nu imi revin din ras....

biancorossi
biancorossi  •  31 Mai 2012, 01:21

personal cred ca nici 6 mil nu a fost bugetul. sunt gogosi cu frisca a la copos.

Comentează