Comentarii (17)
 •  18 Mai 2008, 10:02

Mutarea lui Mititelu e buna,avand in vedere dorinta miticilor de a lua jucatori pe preturi de nimic.A invatat mult din jaful pe care l-au facut la echipa nenorocitii de Netoiu si Staicu.Daca Craiova juca intr-o cupa europeana sau daca Costea mergea la Euro(asa cum ar fi meritat,dar nenorocitul de Piturca face iar jocul gunoaielor de Becali)evident pretul era si mai mare.Oricum Costea face toti banii. Sper ca la anu' sa jucam intr-o cupa europeana.

•  18 Mai 2008, 09:27

Nu conteaza ca echipa se bate la retrogradare! Ce conteaza e jucatorul... Si e adevrat ca astazi Costea nu poate costa 12 milioane de euro. Insa daca juca la Euro si marca 2-3 goluri, atunci ar fi facur chiar mai mult!!! Bravo Adrine! Sintem pe drumul cel bun...

•  18 Mai 2008, 09:15

In mod sigur,este o gluma asta....12 mil euro???pt un jucator de la o echipa care se zbate la retrogradare an de an???cita grandomanie la Craiova....si asta e unul dintre motivele pt care Craiova este o echipa sub-mediocra...Incredibil

•  18 Mai 2008, 01:57

frate caca mongi de aur de valoreaza atat ? cu tot respectul pt el si ce a reusit acest sezon, dar eu nu cred ca exista o ehcipa in romania care sa aiba un prim 11 a carui suma reala sa depaseasca 10.000.000 euro. :| iar ce vrea mititelu e o prostie curata. craiova nu o sa reziste mult numai pe spatele lui costea, in 2 ani maxim o sa ii scada valoarea, vor aparea alti jucatori mai tineri si lafel de talentati si atunci ce faci ? mai bine ia banii si ii investe in echipa.

•  18 Mai 2008, 01:13

@che guevara: Ehh, doar atat? 12 mil fara TVA, si poate chiar de lire sterline. Si asta doar pt un imprumut cred. Hai frate sa fim seriosi, respect mexim pt Costea, chiar si-a vazut de treaba pana acum si merita toate laudele care i se aduc, eu cred ca e cel mai bun atacant din campionat, dar totusi... suntem in Romania, el joaca la o echipa care nu a jucat inca deloc in Europa de ceva vreme, si asta face sa fie exagerat pretul. Dar e al lui Mititelu si face ce vrea. :)

•  18 Mai 2008, 00:54

Nu fi asa sigur. Costea valoreaza fiecare cent din suma mai sus mentionata.

•  18 Mai 2008, 00:40

o sa moara mititelu cu contractul lui costea in brate...:)) auzi la el 12 mil euro :)) si cica a refuzat oferte de 6-7 mil de euro...parca si vad cum se inghesuie oficialii celor mai mari echipe din lume la usa biroului lui mititelu doar k sa il ia pe "magnificul" costea :)) real madrid, barcelona, manchester, chelsea, inter, toate plang k nu il pot lua pe costea =)))))))) tot respectul pt baiat, a avut un campionat f bun, dar nici in halul asta :)) eh, mandria olteneasca, bat-o vina :

Comentează