Comentarii (25)
rrt1947
rrt1947  •  06 Ianuarie 2013, 09:32

transferuri ratate? poate...dar decat sa dai multi bani unor petarde si pe urma sa ajungi ca rapidu mai bn asa..

alpin
alpin  •  06 Ianuarie 2013, 09:24
Postat de bandoleros pe 06 Ianuarie 2013, 02:20

cu vreo 10 ani in urma mi se parea absurd auzind pe unii laudand sau deplangand muzica anilor 70-80, considerand ca e doar un moft a lor pentru a iesi in evidenta. insa in ziua de azi am ajuns sa le dau dreptate ;))) de cand cu "telephon'ul" Andrei, am inceput sa scotocesc si eu dupa muzica anilor 70-80 si uneori chiar si 90...

Mai bine mai tarziu... Bine ca ai descoperit MUZICA!

plischi
plischi  •  06 Ianuarie 2013, 07:07
Postat de ave_biancorossi pe 06 Ianuarie 2013, 02:22

dap. buna ? nah...bestiala.

chiar ma gandeam daca n-ar merge fundas dreapta la steaua, dar oooijeru nu accepta nimic ce miroase a GAY!

4patraulea
4patraulea  •  06 Ianuarie 2013, 07:07

steaua, cea mai refuzata echipa din romania :)))))))))) jiji stie de ce

plischi
plischi  •  06 Ianuarie 2013, 07:03

clanul care invarte "ultimul taram din ghencea" asa cum doreste isi imagineaza ca daca steaua este liderul unei ligi numai "oaSe si ulcele", jucatorii de afara trebuie sa se simta onoratzi daca se transfera aici aducand ei insisi bani pentru viitorul lor. pe iancu, de pilda, l-au adus in situatzia de a iesi din circuit un an sau doi, ceea ce il va determina s-o ia apoi de la inceput. daca il luau cu acte, lasandu-l in schimb sa joace in continuare la pustii lui hagi, faceau macar ceva folositor, atat pentru jucator, cat si pentru cele doua echipe angrenate in inmormantarea vremelnica a unui jucator de talent. sau poate il baga fundas dreapta, mai stii?! acolo penibilul e

raulfcs
raulfcs  •  06 Ianuarie 2013, 03:26

ba cel mai tare transfer atuncea s-a PRODUS - in speta GABRIEL IANCU !!! Da Iancule cu stangaciu,numai sa creasca baiatu sa nu faca pasi inapoi,ca Dodel. si STEAUA e buna asa;cu conditia ca Martinovici sa joace dreapta,ca nu are el ce sa caute in centru,in centru e mai putin calitativ,in comparatie cu Gardos,Chirices si Szukala. Martinovici sa nu uite ca ultima gresala tot de pe centru s-a produs(parca Bistrita),e Bun,INIMOS ,dar sa joace pe dreapta si sa o faca ca la Napoli mereu,ca nu mai vede el bani asa si e la o echipa cunoscuta (si de el) ineuropa,cu multi fani(iubita),joaca pe o National Arena "full-house",cu casiera plecata in pensie si ce STADION!!! iar asta langa casa

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  06 Ianuarie 2013, 02:22
Postat de djamorphis pe 06 Ianuarie 2013, 02:06

Enola Gay, una dintre primele piese din vest ascultate dupa Revolutie. Buna muzica se facea prin anii 70 si 80, acum numai porcarii!

dap. buna ? nah...bestiala.

bandoleros
bandoleros  •  06 Ianuarie 2013, 02:20
Postat de djamorphis pe 06 Ianuarie 2013, 02:06

Enola Gay, una dintre primele piese din vest ascultate dupa Revolutie. Buna muzica se facea prin anii 70 si 80, acum numai porcarii!

cu vreo 10 ani in urma mi se parea absurd auzind pe unii laudand sau deplangand muzica anilor 70-80, considerand ca e doar un moft a lor pentru a iesi in evidenta. insa in ziua de azi am ajuns sa le dau dreptate ;))) de cand cu "telephon'ul" Andrei, am inceput sa scotocesc si eu dupa muzica anilor 70-80 si uneori chiar si 90...

Dintre toti doar Jivko Milanov ,Jeremy Bokila ar fi buni in rest sunt posturi acoperite sh nu are rost

djamorphis
djamorphis  •  06 Ianuarie 2013, 02:06
Postat de ave_biancorossi pe 06 Ianuarie 2013, 01:53

merge si transsiberian orchestra, sau orchestral manoeuvre in the dark.

• 1
  • 2
  • 3
Comentează