FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

13 cu noroc! » Cum a scăpat noul preşedinte al lui Dinamo dintr-un accident rutier, chiar de ziua lui

Anghelache a mai activat la Dinamo în anii '80, alături de Mircea Lucescu
Anghelache a mai activat la Dinamo în anii '80, alături de Mircea Lucescu

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2013 21:52

Anghelache a scăpat ca prin minune dintr-un grav accident rutier, de ziua lui, pe 13 februarie 2007.

Noul preşedinte executiv al lui roş-albilor, Constantin Anghelache, a avut un moment de cumpănă în urmă cu şase ani. Pe 13 februarie 2007, adică în ziua în care împlinea 61 de ani, el a fost implicat într-un grav accident rutier, în judeţul Hunedoara.

Pe atunci membru în Comitetul Executiv al FRF, Anghelache se deplasa de la Piteşti spre Deva pentru a participa la o întîlnire cu reprezentanţii cluburilor din Liga a 3-a. Unchiul lui Negoiţă se afla într-un Volkswagen Passat şi stătea în dreapta şoferului.

Autoturismul s-a lovit de o maşină pe care încerca să o depăşească, apoi a fost proiectat într-un tir venit pe contrasens. Passat-ul s-a făcut praf, însă Anghelache şi şoferul au scăpat cu cîteva răni superficiale. "Nu sînt superstiţios, consider că numărul 13, ziua mea de naştere, este unul norocos, sînt un învingător", a spus Anghelache.

"Eu dormeam în timpul accidentului. Cînd m-am trezit, maşina era complet distrusă. Stăteam pe «locul mortului», dar aveam centura pusă şi asta m-a salvat" (Constantin Anghelache)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Singurii la zi"
Aseară, a fost o şedinţă la club în urma căreia s-a ratificat numirea lui Constantin Anghelache ca preşedinte executiv, deşi omul de fotbal, în vîrstă de 67 de ani, a început să lucreze pentru Dinamo de o lună. Profesor în economie, Anghelache se va ocupa şi de finanţele grupării o perioadă. Iar jucătorii vor primi ultimul salariu restant pînă vineri, cînd e prevăzută plecarea spre Cluj, pentru meciul cu CFR. "Vom fi singurul club din Liga 1 cu salariile la zi, nu vor mai fi întîrzieri de genul ăsta", a promis Negoiţă.

Au plecat Albu şi Copaci
A început curăţenia şi în birourile clubului Dinamo. Ionuţ Negoiţă a renunţat la serviciile lui Marian Albu, director general, şi ale lui Mircea Copaci, director de marketing, doi dintre cei mai vechi oameni din Ştefan cel Mare. Cei doi erau asimilaţi ca apropiaţi fostei conduceri, iar Negoiţă îşi doreşte să-şi aducă pe toate posturile oameni de încredere.

Săvulescu, moralist
Retras din grupul acţionarilor, Dragoş Săvulescu e mulţumit că nu mai investeşte în fotbal: "Dacă încerci să rămîi perfect moral, nu prea poţi să faci performanţă. De aceea fotbalul românesc nu are rezultate. Anumiţi oameni îşi fură singuri căciula. Şi Negoiţă va avea de pătimit, probabil că n-a ajuns încă la această concluzie. Personal, mi-aş dori ca el şi Dinamo să aibă rezultate, le aştept cu încredere".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Președintele TAS de România, dialog cu GSP despre România - Kosovo: „E o vină comună. Fotbaliștii kosovari au provocat, fanii au reacționat” » Ce crede că riscă FRF
Nationala
Președintele TAS de România, dialog cu GSP despre România - Kosovo: „E o vină comună. Fotbaliștii kosovari au provocat, fanii au reacționat” » Ce crede că riscă FRF
Imagini IMPRESIONANTE pe Arena Națională! Momente unice cu Florin Niță alături de cei doi copii ai săi: „Simțim presiunea unei țări, a milioanelor de suporteri”
Nationala
Imagini IMPRESIONANTE pe Arena Națională! Momente unice cu Florin Niță alături de cei doi copii ai săi: „Simțim presiunea unei țări, a milioanelor de suporteri”
Omul care l-a sfidat pe Valentin Ceaușescu e revoltat de scenele rușinoase de la România – Kosovo: „Era vorbită de la pauză! Va fi nenorocire dacă UEFA nu-i sancționează drastic”
Nationala
Omul care l-a sfidat pe Valentin Ceaușescu e revoltat de scenele rușinoase de la România – Kosovo: „Era vorbită de la pauză! Va fi nenorocire dacă UEFA nu-i sancționează drastic”

Scene REVOLTĂTOARE! Haosul a continuat și la conferință » Kosovarii au sărit la bătaie, cu Mircea Lucescu la 3 metri distanță: „Să vă fie rușine!”

Presa internațională vuiește după ce România - Kosovo a fost abandonat: „Haos!”

Comentarii (11)
gymd
gymd  •  04 Aprilie 2013, 15:43

gionimitici49: Hai bagati unghia pe gat sa canti la tambal de oftica =))))))))))))))))))))))))))

terminatorul2
terminatorul2  •  04 Aprilie 2013, 02:17
Postat de valyomanyd pe 04 Aprilie 2013, 02:06

Ba, micinosule, nu te laudai tu ca o sa pui in BAR insemne cu Steaua ? Iar eu ti-am zis ca poate trec pe acolo suporterii rapidisti si iti vandalizeaza barul? De ce nu ai negat atunci? Trebuia sa zici ca nu bar, ci fan club !

Era doar o idee ! Intre timp l-am decorat cu multe obiecte f. vechi dar am acolo un beamer si un mic bar privat !

valyomanyd
valyomanyd  •  04 Aprilie 2013, 02:06
Postat de terminatorul2 pe 04 Aprilie 2013, 01:56

Ești dus ? Spuneam că aș putea să deschid un fan club Steaua in salonul de acasă pt vizionat meciuri si da , cu băutură dar nu am spus că am deschis bar !!! Oricum nu sunt tot timpul acasă ca să mă ocup de el .

Ba, micinosule, nu te laudai tu ca o sa pui in BAR insemne cu Steaua ? Iar eu ti-am zis ca poate trec pe acolo suporterii rapidisti si iti vandalizeaza barul? De ce nu ai negat atunci? Trebuia sa zici ca nu bar, ci fan club !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează