Alte știri din fotbal
Fostul internațional a numit fotbalistul #1 al naționalei: „Cel mai bun! Le are pe toate”
0
Din Dubai, Șumudică a renunțat la orice cenzură » „Directe” în toate părțile: „Sunt un pic dezgustat! Nu mă așteptam să pățesc asta în Giulești” + ce se va întâmpla cu geaca albastră și mesaj pentru Becali: „D-aia nu mai pot eu”
0
„De ce nu prinde Darius Olaru un transfer în străinătate?” » Prietenul căpitanului FCSB a dat răspunsul: „Poate e și asta o explicație”
0
„A fost gagica lui Nana” » Imaginile postate de Ngezana, în timp ce se afla în cantonament cu FCSB
1
Știri din fotbal internațional
Victorie pentru Rayo Vallecano, cu Andrei Rațiu integralist! » Serie foarte bună pentru echipa românului
0
Leverkusen, victorie într-un thriller cu 5 goluri în fața lui Dortmund
0
Nu e glumă! Câți bani a câștigat Neymar pentru fiecare atingere de balon în anul 2024
0
„M-a dezgustat total!” » Momentul în care Daniel Niculae a cedat: „Mi-am chemat un taxi în timpul meciului și am plecat”
1
Lifestyle
Patricia a devenit „antrenoarea vedetelor” » Imaginile îndrăznețe i-au adus 1,4 milioane de urmăritori în social media
1
Andreea Bălan, criticată după ce a plecat în Australia, la Victor Cornea: „Îi e teamă că el își găsește vreo tinerică”
1
Fosta lui Claudiu Niculescu a făcut senzație pe plaja din Maldive » Ce au observat fanii în fotografiile Dianei Munteanu: „Corpul e superb, dar la față..”
0
Fostul mare internațional s-a cununat cu nepoata fostei lui soții. Imagini de senzație: party de lux în resort
3
nu se mai joaca nimic, azi e ultima etapa...nu face dinamo jocurile gata stop a picat comunismul, gata nu mai e postelnicu...s-a votat democratic 7-6 pt ca dinamo sa pice , aia e...inseamna ca asta meritati, punct. ziceti mersi daca se face liga 1 cu 16 echipe
Ok inteligentule...si te rog sa ne explici cum vreti sa jucati 8 (6 voi cu cel de azi si barajul) meciuri in 24 de zile si sa poti da vacanta si la jucatori?... in 29 incepe campionatul viitor... data impusa de UEFA
E totul cusut cu ață albă! În bucurești, în alte orașe se respectă distanțarea, purtatul măștilor! Mergeți în botoșani, în oraș și în județ! Pe străzi, în magazine, dacă 10/ poartă măști, restul umblă după cum îi taie capul! Cui îi spuneți că nu e corona? Nu se fac testările ok la unii!
Nu este deloc sistemul cu 16 echipe singura salvare a lui Dinamo...daca suntem lasati sa ne jucam meciurile restante ne salvam fara probleme si chiar terminam in primele 3 din play-out pentru ca acum avem un antrenor adevarat cu experienta, nu un incepator cum a fost Mihalcea...sa se prelungeasca campionatul si sa jucam toate meciurile pe teren, nu avem nevoie de schimbarea sistemului pentru a ramane in liga 1!
De ce vorbesti asa,aici dezbatem un subiect cu pareri si pareri ,daca nu poti accepta o parere atunci du-te pe digi
Voi voirbiti? Mai ti minte ce canta marele PCH cand era dezafiliata craiova? Mai ti minte ce galerie si echipa umbla pe la comisii sa dezafilieze Steaua ? Mai ti minte ce zicea PCH de retrogradarea Rapidului?
Orice contract poate fi modificat cu acordul tuturor partilor
Silă băiatul de unu ca tine. Retrogradarea se face prin comisii. Nu pe teren. Pe eren Dinamo are 5 meciuri mai puține. La Dinamo magazionerul pus sa stea o săptămână în carantina la fel și echipa și el nu avea nimic. Deci unde i dreptatea băiețel?
Tot ce ai scirs acolo este o prostie... Ori nu exista procese pentru ce zici tu ori PNA (fostul DNA) a demonstrat ca nu a fost nimic ilegal
Sa ai si tu un motiv de bucurie, gigist gretos...te ajuta cu ceva mai ,***, in loc sa-ti para rau ca singurul meci care mai avea ceva emotie se duce la dracu? Nu va pasa de fotbal, ***...
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.