Alte știri din fotbal
Marius Șumudică a comis-o! Derapaj sexist în direct la TV: „Aici n-au loc fetițele cu fustițe! Eu altceva le-am cerut”
0
Zeljko Kopic cere transferuri la Dinamo în această iarnă: „Avem nevoie de 2-3 jucători care să îmbunătățească nivelul” + Țintește un jucător din Superligă: „E un lider pe teren”
1
Cum explică rapidistul Braun scandalul care a dus la eliminare: „A încercat să mă lovească! Asta mi-a spus arbitrul!”
0
A intrat în direct și a avut cea mai dură reacție după Dinamo - Rapid: „Ce chin, ce jale! Vrei să pedepsești pe cineva, îl pui să se uite la meciul ăsta”
1
Știri din fotbal internațional
Antrenorul lui Radu Drăgușin, avertisment după catastrofa cu Liverpool: „Am nevoie de întăriri”
0
Mo Salah, direct în istorie » Egipteanul a stabilit două recorduri impresionante în victoria cu Tottenham
0
Atalanta este de neoprit în Serie A » Trupa lui Gasperini a câștigat din nou și își consolidează poziția de lider
0
PAOK a câștigat la scor de neprezentare ultimul meci al anului » Răzvan Lucescu încheie 2024 pe podium în Grecia
0
Lifestyle
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
11
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
Cea mai sexy jucătoare din lume a plecat fără iubitul celebru în vacanță » Fotbalistul, doar în „tribună” la victoria categorică din Cupă
4
Plină de vânătăi » Sportiva le-a arătat fanilor în Marca rănile suferite: „Știu că după ploaie iese soarele”
0
Jucatorii vostri sunt de vina aia primi care au contactat virusul debandada si haos.
Superb! Logica ca este impecabila! Sa ne traiesti sa fii sanatos!
Nu trebuie mai multe echipe, sunt destule, iar ciinii sa mearga unde le este locul in liga 2 fiindca nu au bani si sunt manageriati prost in frunte cu patronul. Cum au distrus ei Craiova si au votat, asa merita ei acum....Desfiintare!
Atata timp cat nu o lasati pe DINAMO sa se salveze pe teren, nu veniti sa spuneti ca singura salvare a lui DINAMO este:....
Daca tu sau oricine demonstreaza ca Dinamo si-a falsificat cumva testele (desi noi nu ne testam singuri si nici la clinica patronului), sunt de acord sa fim retrogradati fara discutie! Dar pe dovezi, nu pe impresiile stelistilor de berceni
nici liga si nici frf nu dorm bine. in primul rind nu au programat Dinamo sa joace aminindu-i meciurile, in al doilea rind au reprogramat si apoi au anulat. Ori aici este culpa lor. Deci au acceptat situatia dupa care au dat cu mucii-n fasole. se pot nasete doua procese de toata frumusetea: unul sportiv la TAS si altul in civil in Romania cu daune. si s-ar putea ca echipele din liga 1 sa ramina fara banii din drepturile tv. o echipa cu 5 meciuri mai putin nu poate fi judecata in acest fel pentru ca niste badarani vor sa-si arate muschii de musca. ha ha ha ha ha penibili indivizi se invirt in fotbal.
nu as fi de acord , nu, pt ca Dinamo nu e matematic retrogradata cum e Chindia ! Dinamo ar putea matematic sa si castige playoutul de altfel. recunosc, e un scenariu f improbabil, dar evitarea barajului e f plauzibila pe de alta parte, daca se joaca in continuare.
Nu îmi doresc retrogradarea lui Dinamo, dar suporterii ca tine ar merita-o din plin. Faci parte din categoria celor rupți de realitate și certați cu logica. Conform sondajelor, FCSB are cei mai mulți suporteri din Romania (52% la ultima sondare), dar tu și "colegii" tai credeti că Dinamo e buricul Pământului. Dați foc altor stadioane, dar miorlaiti sa vă facă statul stadion fara pista; râdeți când Steaua încasează cate o înfrângere în Europa, dar nu vedeți că echipa voastră e ciuca bătăilor in lupta cu echipele din coada mamaLigii; spuneți că Steaua face blaturi, dar solicitați echipei voastre să piardă în meciurile cu contracandidatele la titlu ale FCSB-ului; susțineți că FCSB nu e Steaua, pentru a va putea amăgi că Dinamo e cea mai galonată echipa din Romania, dar nu vedeți că echipa lui Negoiță e în aceeași situație că FCSB, doar că CS Dinamo nu a avut un individ că Talpan și procese cu decizii întoarse la 180 de grade de ultima instanta.
La ce bataie de joc a fost plata pentru televizarea meciurilor din Divizia B, care a fost minima, Televiziunike nu au ce comenta. Au transmis..."pe nimica" meciurile de liga a 2 a, cite 3-4 pe etapa..Cit despre imparteala, la cele 16 ( daca vor fi 16 ) trebuie asigurata o suma echitabila, de ce sa iei bani de la echipele promovate, care si asa au avut un campionat cu 20 echipe, cu deplasari multe si foarte lungi ?
Atunci mergi in liga 2-a, te antrenezi vreo 2-3 ani acolo si cand esti gata revii in prima liga.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.