Comentarii (149)
xclx
xclx  •  05 August 2020, 10:28
Postat de pe 05 August 2020, 10:26

Dinamo nu ar trebui sa cada! De ce??... in afara de cativa i d i o t i gigisti veniti pe filera mizeriei fc5b, care au cantonat tot raul dsocietatii romanesti -generat de ei, in principal!- in curtea lui dinamo, tot omul rational ar trebui sa-si doreasca un campionat cu 18 echipe! Ce? Belgia care e cat 3 judete de-ale noastre poate avea 16 echipe si noi trebuie sa stam in cooperativa gigista??? Atunci suntem nebuni cu totii!

Si cu ce te ajuta ca ai 18 si ultimele sunt comune care nu au bani sa termine campionatul ?

standart  •  05 August 2020, 10:28

Băi ăștia făcuți la spiru haret! 28/14=2, 28/16=1,75! Bref: pierdere medie de 250.000 de euro, nu 160.000 cum vă dă vouă! *** la clasa pregătitoare!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1274464749300910
Robert Sergiu  •  05 August 2020, 10:28

Dinamo nu ar trebui sa cada! De ce??... in afara de cativa i d i o t i gigisti veniti pe filera mizeriei fc5b, care au cantonat tot raul dsocietatii romanesti -generat de ei, in principal!- in curtea lui dinamo, tot omul rational ar trebui sa-si doreasca un campionat cu 18 echipe! Ce? Belgia care e cat 3 judete de-ale noastre poate avea 16 echipe si noi trebuie sa stam in cooperativa gigista??? Atunci suntem nebuni cu totii!

Ce repede se intoarce roata in decurs de o luna PAI NU ERATI VOI VOCALI REFERITOR LA CUPA? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

tutan_camon
tutan_camon  •  05 August 2020, 10:27

Suferă cu decență rinistule.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  05 August 2020, 10:26
Postat de andrei.temian pe 05 August 2020, 10:19

La bisericute anti Dinamo poti include CFR Cluj.. acelasi CFR pe care voi dinamovistii o adulati acum ceva timp. De fapt, asta va doare cel mai mult, asa cum am vazut ca se plangea si Danciulescu :))))

da, a fost un soc , o surpriza extrem de neplacuta ce a facut CFR! nu stiu care le-a fost motivatia, poate ca in varianta care ii favoriza pe Dinamo ii retrograda pe Sepsi parca. Poate sunt in relatii mult mai bune cu Sepsi, altfel nu-mi explic. aici am fost gusteri, am ajutat mai multe echipe care apoi radeau de noi si ne si furau cu arbitrii sau jucau la rupere cu noi. si nu e numai CFR, e si Astra si mai sunt. recunosc , am fost fraieri la fazele alea, a fost totul facut anti-Steaua/FCSB

•  05 August 2020, 10:26

1274464749300910
Robert Sergiu  •  05 August 2020, 10:23

Astia care visati la 16 echipe nu mai visati degeaba ca nu se intampla rangers a fost salvata........e un brand hamburg a fost salvata si nu mai stiu cate cazuri sunt RESEMNATI-VA

standart  •  05 August 2020, 10:23

Pai de ce așa? Chindia și milițienii să nu ia nimic! De ce să plătească ceilalți?

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  05 August 2020, 10:22
Postat de mariuss72 pe 05 August 2020, 10:19

Mgazionerul ala nu avea nimic, cu toate astea echipa nu a putut sa joace...de pomana...pentru asta cine raspunde? A cui e vina???

da` e pb noastra ca magazionerul ala nu avea nimic frate? esti incredibil...trebuia sa jucati cu juniorii femeia de servici bucataresele etc........nu ACUM cand echipele sunt praf, fara jucatori, in vacanta etc

•  05 August 2020, 10:21

Daca e vorba pe bune, 16 echipe este salvarea fotbalului românesc, nu a lui dinamo! Punct.

• 1
  • •••
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • •••
  • 15
Comentează