Comentarii (276)
csirke
csirke  •  20 Noiembrie 2010, 14:24

oltchimsteaua: :)) esti prost, cfr macar face egal cu gazu, da voi ce ati facut?

cristimcl
cristimcl  •  20 Noiembrie 2010, 14:24

Un nou meci mizerabil facut de Steaua pana acum. Tudor e nebun.

yo_jo
yo_jo  •  20 Noiembrie 2010, 14:23

apai tudorel asta chiar merita dat afara din arbitraj,ce ma mira ca nu si-a facut crucile alea mari inainte de meci!..oricum sthoaia nu bate nici cu brad in rol principal,fiindca echipa-i varza calita!..ha,ha,ha!

rippersash
rippersash  •  20 Noiembrie 2010, 14:22

Sunteti multi vad care sustineti pe Steaua daca sunteti prezenti la meciul asta.

oltchimsteaua
oltchimsteaua  •  20 Noiembrie 2010, 14:22

alexo : eu stiu ca voi sunteti frustrati de ieri ca chereu vostru a facut doar egal cu Gazul :) O intrare prin imprudenta ai vazut tu..Tudor e dur..da la cartoane la toata lumea , s-a nimerit sa fie jucatorul lui FCM Tg.Mures, nu vezi ca i-a ingalbenit si pe stelisti? NU STIU LA CE COMENTATI AIUREA DACA SUNTETI VARZA SI NU STITI NIMIC LEGAT DE FOTBAL BAGATORILOR DE SEAMA! FORZA STEAUA!

alexo
alexo  •  20 Noiembrie 2010, 14:21

Tudor asta a venit cu un sac plin de galbene. Trebuie sa faca norma de 20 cartonase pe meci...

stancualexro
stancualexro  •  20 Noiembrie 2010, 14:19

uite d-aia mi-e sila de voi

rippersash
rippersash  •  20 Noiembrie 2010, 14:17

Planoarelor ia luati-va voi zborul de aici. Sa va amintesc de Rapid - Astra? Ce a facut Tudor pana acum gresit? A dat galbene perfect valabile si de o parte si de alta.

pifocu
pifocu  •  20 Noiembrie 2010, 14:17

mde rosu =))) arbitrii astia is de groza strica tot fotbalul

alexo
alexo  •  20 Noiembrie 2010, 14:16

M-as mira sa nu primeasca steaua un penalty cadou pe la sfarsitul meciului daca nu reuseste sa inscrie cu fortele proprii... Tudor asta e varza, are un dar in a strica echilibrul unui meci. Decand o intrare prin imprudenta se pedepseste cu rosu???

• 1
  • •••
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
Comentează