Alte știri din fotbal
Dorinel Munteanu a început curățenia la Oțelul Galați » Primele două despărțiri au fost anunțate deja
0
Pancu, nemulțumit de Rapidul lui Șumudică: „Cât am jucat eu aici, echipa nu a plecat niciodată de la ideea asta”
0
Fără menajamente! Vedeta Aaron Boupendza, în colimator: „ZERO barat! Cel mai slab atacant de când Rapid a revenit în Liga 1!”
0
Note GSP după Dinamo – Rapid » Trei de 8 pentru premianții derby-ului și un 3 încasat în Giulești + Egalitate pe axa Kopic - Șumudică
0
Știri din fotbal internațional
„Radu Drăgușin e în pericol. S-au jucat cu el!” » Ce decizie ar fi luat Postecoglou, după dezastrul din Tottenham - Liverpool
0
Prima mutare făcută de Dan Șucu în mercato, în 2025 » N-a prins o oră în 6 meciuri!
0
Antrenorul lui Radu Drăgușin, avertisment după catastrofa cu Liverpool: „Am nevoie de întăriri”
0
Mo Salah, direct în istorie » Egipteanul a stabilit două recorduri impresionante în victoria cu Tottenham
0
Lifestyle
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
11
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
Cea mai sexy jucătoare din lume a plecat fără iubitul celebru în vacanță » Fotbalistul, doar în „tribună” la victoria categorică din Cupă
4
Plină de vânătăi » Sportiva le-a arătat fanilor în Marca rănile suferite: „Știu că după ploaie iese soarele”
0
Asta a fost macel nu un meci de fotbal.
voi vorbiti ma , a lu' 11 metri
qwertt, inceteaza cu minciunile: e prea evident cine injura pe site-uri. Sunteti cativa urdari care nu puteti sa folositi ironia ca nu va duce capul, asa ca injurati ca la usa cortului in care stati. E asa limpede...numai disfunctionalii pot crede minciuni asa gogonate, sincer (iar sa-ti minti proprii urdari nu are rost, asa ca...) :))))
hahahahahaha
FALEMI: "sTEAUA SI-A RESPECTAT BLAZONUL SI A CASTIGAT" :)))))))))))))) Coreeeeeeeeeeeeeect! Asta e blazonul lor =))
Pai va spune omul ca sunteti penibili si voi continuati in prostia voastra. Nu vezi ca numai injuraturi de la frustrati ca tine sunt pe site-ul asta? Incurajeaza prostia la tine acasa, daca iti place.
mare echipa steaua...a invins senzational la tg. mures,dupa un joc fantastic,iar dupa meci conferinta de presa a lui lacatus era pe toate posturile. e clar ca steaua e echipa impinsa de la spate si promovata agresiv pe toate canaliile....scuze canalele. gunoiul de naum din nou nu a putut rezista si l-a atacat pe fundasul lu' gloria ce a facut hent cu cfr. o adunatura de gunoie ,de sugatori de bani si de manipulatori . mergi la ciclism la drogatii si trisorii de acolo.drogatde2bani
La pro.st.i trebuie sa le repeti pana invata. Ai inteles? Prostie mai mare ca la voi n-am vazut.
VICTORIE MAREATA,MECI MAGISTRAL,ECHIPA DE VALORI,TIKI-TAKA BARCELONA ! BRAVO,STEAUA,TE FACI DE RAS PE ZI CE TRECE,DIN CE IN CE MAI MULT ! VORBA CEEA : SCOPUL SCUZA MIJLOACELE ! IAR BLATUL SCUZA FURTURILE !
Hai coloratilor! Mai aveti? Ce bine ii merge lui ghesepeu. Vin toti coloratii si comenteaza numai de Steaua. Si se intreaba de ce sunt stiri numai cu Steaua. Numai sa injure stiu coloratii astia. Fratii lui Guta si Mailat sunteti!!!!!!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.