Alte știri din fotbal
Decizie fără precedent luată de Mircea Lucescu la echipa națională! A anulat tot ce stabilise Edi Iordănescu și a făcut o dezvăluire-șoc: „L-am prins cu sticla de vin roșu sub saltea”
9
Cei mai mari „ratangii” din Superligă: câte doi jucători de la FCSB și Rapid se află pe listă
0
Liderul Superligii a fixat 3 amicale tari în cantonamentul de iarnă: cine vor fi adversarii lui U Cluj
0
„Nu cred că voi uita acel moment!” » De un an și jumătate la FCSB, Siyabonga Ngezana dezvăluie ce l-a marcat cel mai tare în România
0
Știri din fotbal internațional
Verdictul unui fost mijlocaș din Premier: „Radu Drăgușin nu-i suficient de bun”
0
Recordul negativ atins de Manchester City după înfrângerea cu Juventus din Liga Campionilor » Pep Guardiola, obligat să găsească rapid soluții
0
Pep Guardiola, reacție aiuritoare după eșecul cu Juventus: „Am jucat foarte bine” » Legenda lui Liverpool l-a taxat: „Mulți antrenori zâmbesc acum”
2
Radu Drăgușin merge unde FCSB a luat 0-4: „I-am analizat, știm cum joacă”. Va fi mentor pentru colegul de 18 ani!
0
Lifestyle
„Cea mai sexy înotătoare” e româncă și e vedetă în SUA » Are din ce în ce mai mulți fani
1
Fosta soție a lui Achraf Hakimi l-a uitat definitiv » Noul iubit are o avere de peste 100 de milioane de euro
1
Ilie Dumitrescu, întrebat frontal: „E adevărat că ai cucerit-o cu un tablou de Grigorescu și un buchet de flori?”
5
În ce an spune Mark Zuckerberg că vor dispărea telefoanele mobile și ce dispozitiv revoluționar le va lua locul
5
vinovat e sandu ...nu duru...regulamentul e prost...dc trebuie data licenta inaintea sfarsitului de campionat????putea fi un termen de ex 30 zile inaintea startului de campionat....daca aveau decizia judecatorului cu aprobarea planului de redresare,conform cu regulamentul,duru, trebuia sa dea licenta , dar u cj nu a avut-o,...ok intre timp au primit decizia si acum vor castiga la tas...nu inteleg dc nu au asteptat decizia judecatorului...ma refer la sandu si la regulamentul lui...ahaa am uitat ca sandu vrea 14 echipe...asta a fost graba
Era pacat ca o echipa emblema in fotbalul romanesc sa se stinga la fel ca Fc arges Timisoara sau U Craiova.Ma bucur ptr ei :) si sper ca se va gasi vreun investitor si ptr ei care sa faca performanta :) :)
Abia in 2 iulie au fost convocati cei de la “U” sa meraga la Laussane, deci mi se pare prematura declaratia lui Marginean. Oricum, de e adevarat, nu pot sa spun decat: Viorel Duru la puscarie! Nu se poate sa fie “doar somer”, trebuie dat in judecata pentru abuz in serviciu si rea-vointa.
lol +1
Stai hombre ca decizia se afla abia pe 5 iulie,nu are rost sa astepti pe GSP atat timp:)
Nu cred ca este ungur. Ungurii invata romana la scoala,nu din familie,deci la gramatica ar trebui sa stea destul de bine. Si chiar stau bine,stiu din surse sigure. Iar stelist ungur mai rar intalnesti. Deci nu e ungur,e doar stelist(cu asta am zis tot).
ar fi frumos....astept decizia oficiala
o fi ungur si de asta e asa varza cu romana. partea proasta nu ar fi analfabetismul. la urma urmei nu numai el are carente de exprimare, si apoi, aici nu suntem in Aula Academiei Romane. dar, dupa ce ca e cum e, mai e si tupeist si agresiv. plus ca nu stie de fair play, de decenta de bun simt. bine, ca sa parafrazez anumiti useri de pe aici, asta nu e un miracol cand vine vorba despre un suporter stelist. rareori gasesti printre ei altceva decat aroganta si infatuare. nu ca nu ar avea motive, dar nu e cazul sa fie si mitocani. poti fi si un infatuat rafinat.
Da,si eu il/o stiu de multa vreme,e din Dej.....fiinta.
repetitia este mama dovezilor..))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.