Comentarii (371)
 •  15 Martie 2008, 08:59

Nu a fost nici un penalty in cele doua faze. I-mi face impresia ca in general arbitrii nu sunt in stare sau nu vor sa aprecieze corect fazele in care trebuie sa sa acorde lovitura de pedeapsa.

•  15 Martie 2008, 08:48

nici vb de penalty asa fac acum echipele din capitala de la o vreme sa scape de rusinea si neputinta in care au ajuns. sa le fie rusine celor din FRF ca permit asa ceva si isi bat joc de munca echipelor din provincie.RUSINE

•  15 Martie 2008, 08:40

dinamo nu se dezminte.iar apasa pe butoane.

•  15 Martie 2008, 07:47

NU A FOST PENALTY LA BRATU IN MINUTUL 50.DACA ERA UN ARBITRU STRAIN DADEA CARTONAS GALBEN PENTRU SIMULARE.APROPO ATACANTII ROMANI CATE CARTONASE AU PRIMIT PENTRU SIMULARE?CRED CA DINAMO SI STEAUA AR FI PE PRIMUL LOC LA SIMULARI PENTRU PENALTY!HATEGANU AR MERITA SUSPENDAT PENTRU VICIERE DE REZULTAT!

•  15 Martie 2008, 07:25

Dar ce la Galati,HOT-Tiganul nu a furat echipa gazda cand bu a acordat 11m clar gazdelor in meciul cu Rapid.Este clar echipele din Bucuresti sunt favorizate iar in Europa sunt varza.

•  15 Martie 2008, 05:56

Penalty pentru Bistrita si inventat pentru Dinamo. Insa nu e nimic nou sub soare. Probabil cativa jucatori de la Bistrita au fost mituiti, prea nu au protestat pentru un penalty inexistent ... Inca odata Dinamo imi aminteste de ce nu-mi place echipa lor. Nu ca Steaua sau CFR ar fi mai buni.

•  15 Martie 2008, 04:24

hategan a comiso la fel ca tudor sa vedem daca presa comenteaza la fel de mult ca si la tudor stim ca dinamo e cu banu la fel ca si becali dar au atatia bani sa cumpere si presa sa o faca sa taca vom vedea vom vedea domnilor ziaristi daca sunteti impartiali sau aveti un pret si puteti fi cumparati

•  15 Martie 2008, 02:25

La faza cu penaltyul pt Bistrita .. sa zicem ca era la decizia arbitrului daca sa dea sau nu. Penaltyul pentru dinamo ... e total inventat. Nu stiu ce se mai discuta e evident .. nu a fost penalty.

•  15 Martie 2008, 00:51

Nu a fost fault la Bratu am vrut sa spun...si nici in secunda 50 nu a fost!

•  15 Martie 2008, 00:50

Nu a fost fault...chiar ma enerveaza astia! Sa faca ce-au facut in Italia sa fie retrogradate si Dinamo si Steaua si Rapid si CFR si toate care fac blaturi! Si sa aduca si astia niste arbitrii calumea, nu ciumpalacii astia! Si toti astia care ziceti "iar a umblat Borcea la butoane" vedeti-va de Becali al vostru ca ala umbla mai mult ca toti!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 38
Comentează