Alte știri din fotbal
FIFA s-a răzgândit înainte de tragerea la sorți pentru preliminariile CM 2026 » Anunțul FRF
0
FC Botoșani - Farul, primul meci din runda a 18-a » Ce echipe pregătesc Ciobotariu și Hagi + Cele mai tari cote
0
Rapid - Petrolul, un nou Primvs Derby programat în etapa #18 din Superligă » Echipe probabile + cele mai tari cote
0
Informații de ultimă oră! Gigi Becali a anunțat care este starea lui Ngezana, accidentat în FCSB - Olympiakos + Ce se se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu
0
Știri din fotbal internațional
Schimbarea antrenorului a funcționat parțial. Bild: „Hoffe trebuie să-și facă griji, vin Steaua București, Tottenham și Anderlecht”
0
Claudio Ranieri a spus care a fost secretul din spatele meciului bun făcut de Roma cu Tottenham: „Asta le-am zis băieților”
0
IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul GSP a taxat un singur jucător de la FCSB: „Nu ai voie la acest nivel”
4
Umplut de sânge de Mihai Popescu, și-a făcut selfie la cabine: „La mulți ani!”
1
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
203
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Huo Dinamo. javre ordinare, sunteti rasul europei. Nici intertoto nu prindeti javrele dracului de jegosi orinari. Locul vostru e la puscarie.
nu va bateti capu bistritza i cea mai speculanta echipa si dinamo sia activat butoanele ca altfel ies pe 9 stiti cum i rusinea si bugetul trebe salvat muie cainilor
HOTIE, JAPCA PE FATA, ASTA E TOT FOTBALUL PE CARE-L STIE NINAMO, NIMIC IN AFARA DE BUTOANE.
ARBITRU I-A FURAT PE BISTRITA LA FAZA CU BRATU.ASTIA SUNT NISTE HOTI.
Nu a fost nici un penalty la fazza din minutul 50.Din segunda 50 se poate discuta.
eu l-as intreba ce a vazut el la faza penalty-ului de la bistrita-dinamo. trebuie sa ti se para ceva ca sa dai penalty. vai de noi, suporterii! echipe conduse de niste golani.
LA FAZA 2 MIE MI SA PARUT CA JUCATORUL LUI DINAMO A SI STIMULAT IAR LA FAZA URMATOARE A FOST PENALTY LA JUCATORUL GLORIEI BISTRITA SI NU A FOST ACORDAT
Iar o umblat Borcica la butoane!
sa va fie rusine domnule arbitru...cum poti acorda un astfel de 11 m?...oricum dinamo e VARZA numai asa mai fac si ei puncte.....RUSINE MILITIENI NEMERNICI!!!!!!!
Daca si la Dinamo s-a dat penalty atunci indiscutabil si pentru Bistrita trebuia sa se fi dat. Rusine !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.