Alte știri din fotbal
Dorinel Munteanu cere, înaintea duelului cu FCSB: „Vreau asta și acum!”
0
Universitatea Craiova - CFR Cluj » Gâlcă și Petrescu luptă pentru primul loc în Superligă: „feroviarii”, în avantaj la pauză!
6
Arbitrul despre care Gigi Becali a afirmat că are o „perversitate de nedescris”, delegat la Oțelul - FCSB
0
Ședință la Rapid: ce i-a spus Șumudică lui Boupendza, după incidentele de la meciul cu Petrolul
0
Știri din fotbal internațional
Fiorentina - Inter, abandonat. Edoardo Bove s-a prăbușit pe teren » Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!
4
Eintracht Frankfurt a defilat cu Heidenheim și se apropie de primul loc în Bundesliga! » Marmoush nu se oprește din marcat
0
Guardiola, gesturi fără precedent » A răbufnit la adresa fanilor lui Liverpool: „Vei fi demis mâine dimineață!”
0
Simțea că va pierde? » Ciudat cum a fost surprins Pep Guardiola înainte de Liverpool - Manchester City
0
Lifestyle
Arpad Paszkany, cadou de mii de euro pentru iubita mai tânără cu 23 de ani: „Jucării noi”
7
Reacția fostului internațional când a văzut pozele la limită cu fiica lui: „Îi spun mereu: «Ține minte că tatăl tău e cunoscut»”
5
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
208
Corect a fost o faza in compensatie. A vrut sa dea si el saracul un 11m si daca nu a dat Bistritei unu clar in prima repriza atunci a compensat cu unul inexistent pentru Dinamo in a doua.
CE DRACU NU VA CONVINE MA?...PT. STELISTI MAI ALES...VEDETI CUM VA SIMTITI CAND DINAMO FACE MACAR UN EGAL CU AJUTORUL ARBITRILOR? ASA M-AM SIMTIT SI EU CAND STEAUA A CASTIGAT CU AJUTORUL LUI TUDOR!! ASA CA LASATI..VOI ...ASTIA CU STOIA...CIOCU' MIC...SI SUFERITI...IN INCHEIERE...SA VA IAU FAMULIILE IN PI_ILA LA TOTI STELISTII
nu fi idiot mai nene,arbitru a aratat clar ca a fost tinere,nu hent.lupescu seful hotilor
n-a fost nici la aia nici la aia
2 decizii importante dar si clare ca lumina zilei si amandoua le-a judecat gresit! Pai asa ma duc si eu frate sa arbitrez ca pot mai bine ca ala si iau si eu 1000 de Eurococo pentru un meci! Da sa ma f.u.t in ele hotii ordinare! Jos conducerea CCA si lupescu kknar borat de dinamovist! MUJEEEEEEEEEEEEEEE
A primit si dinaamo un penalty, si deja gata, complotul francamsonic al ros-albilor s-a pus in miscare... A fost probabil o faza de compensatie, in primul rand, si in al doilea rand... sa nu comenteze stelistii fazele astea... se tarasc prin liga cu decizii malsuite. Asa ca... sa urmarim in tacere, si aasa o echipa a focului de chibrit
@Tudor S. Se vede pe reluari ca nu e nici hentz si in plus arbitrul face semn ca bistriteanul a tras... Ce o fi tras numai el stie.
PENALTIUL LUI DINAMO A FOST DAT PENTRU HENTZ!! nu pentru fault!... si nu va mai luati de stelisti fraierilor ca si eu sunt stelist si nu va injur fara motiv...
hotii intra-n actiune.vechile obiceiuri se uita greu
fura dinamu, fura si iar fura sa-i punem capra , sa-i f_u.te.m in gura
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.