Comentarii (371)
 •  14 Martie 2008, 16:29

Corect a fost o faza in compensatie. A vrut sa dea si el saracul un 11m si daca nu a dat Bistritei unu clar in prima repriza atunci a compensat cu unul inexistent pentru Dinamo in a doua.

CE DRACU NU VA CONVINE MA?...PT. STELISTI MAI ALES...VEDETI CUM VA SIMTITI CAND DINAMO FACE MACAR UN EGAL CU AJUTORUL ARBITRILOR? ASA M-AM SIMTIT SI EU CAND STEAUA A CASTIGAT CU AJUTORUL LUI TUDOR!! ASA CA LASATI..VOI ...ASTIA CU STOIA...CIOCU' MIC...SI SUFERITI...IN INCHEIERE...SA VA IAU FAMULIILE IN PI_ILA LA TOTI STELISTII

nu fi idiot mai nene,arbitru a aratat clar ca a fost tinere,nu hent.lupescu seful hotilor

n-a fost nici la aia nici la aia

2 decizii importante dar si clare ca lumina zilei si amandoua le-a judecat gresit! Pai asa ma duc si eu frate sa arbitrez ca pot mai bine ca ala si iau si eu 1000 de Eurococo pentru un meci! Da sa ma f.u.t in ele hotii ordinare! Jos conducerea CCA si lupescu kknar borat de dinamovist! MUJEEEEEEEEEEEEEEE

•  14 Martie 2008, 16:28

A primit si dinaamo un penalty, si deja gata, complotul francamsonic al ros-albilor s-a pus in miscare... A fost probabil o faza de compensatie, in primul rand, si in al doilea rand... sa nu comenteze stelistii fazele astea... se tarasc prin liga cu decizii malsuite. Asa ca... sa urmarim in tacere, si aasa o echipa a focului de chibrit

•  14 Martie 2008, 16:27

@Tudor S. Se vede pe reluari ca nu e nici hentz si in plus arbitrul face semn ca bistriteanul a tras... Ce o fi tras numai el stie.

PENALTIUL LUI DINAMO A FOST DAT PENTRU HENTZ!! nu pentru fault!... si nu va mai luati de stelisti fraierilor ca si eu sunt stelist si nu va injur fara motiv...

hotii intra-n actiune.vechile obiceiuri se uita greu

fura dinamu, fura si iar fura sa-i punem capra , sa-i f_u.te.m in gura

• 1
  • •••
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • •••