Comentarii (371)
 •  14 Martie 2008, 22:42

penalty 101%. in postura de ultim aparator nu avea ce sa caute cu mana pe dinamovist. penalty fara adiscutie

•  14 Martie 2008, 22:40

te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu?. respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. mai intai intra pe b*u*x.to(fara stelute). in dreapta sus da click pe register. 2 completeaza casutele de acolo. unde scrie referrer scrie jony_misu (eu fiind un premium member pe site si tu primind invitatia de la mine o sa primesti un bonus la inscriere) . 3. apesi pe surfads si dai click pe link-urile care iti apar acolo.pe fiecare site pe care i

•  14 Martie 2008, 22:37

Sint aradean si mi-e rusine de Hategan. Prima data cind am convingerea ca avantajeaza voit pe Dinamo. N-a fost penalty. Pacat 1

•  14 Martie 2008, 22:33

for all the spurky in the world: 4M ... adic a Mult Mai Multa UIE

•  14 Martie 2008, 22:30

I.M.I. B.A.G. P..U..L..A.. IN DINAMO

•  14 Martie 2008, 22:27

dinamo e varza, saracu multescu se face de ris, cica trebuia rosu la "penalty-ul acordat". nea multescule numa prostii vorbesti, cica la cite ocazii au fost dinamu trebuia sa cistige...ati avut noroc ba pechinezilor ca in minutul 10 trebuia sa fie 3-0 pt Bistrita. ciocu mic si stati anul asta acasa ca va faceti iar de ris cu aia din insulele feroe...

•  14 Martie 2008, 22:24

NISTE GUNOAIE dinamovistii ASTIA.VOR NUMAI POMANA.LA MUNCA CU VOI POATE REUSITI SA VA FACETI SI VOI UN STADION,NU SA JUCATI INTR-O "cutie de chibrituri" FORTZA STEAUA

•  14 Martie 2008, 22:22

Nu stie nimeni ce a fost in careu .Doar arbitrul acela corupt si HOT !!!

•  14 Martie 2008, 22:20

Daca nu a fost la Negrean,cu siguranta nu a fost nici la Bratu dar la ce arbitraje avem asa fotbal avem.Din ce in ce mai des am sentimentul ca mocirla din sociatatea in care traim o gasim si ,sau mai ales in ,liga noastra I si II si III si .......

•  14 Martie 2008, 22:06

Penal. Incredibil cum face Dinamo puncte din nimik. Se impunea penalty pt Bistrita si cartonas rosu! Cat despre faza lui Dinamo ce sa mai comentez. Un dobitoc de arbitru platit cu banii de pe buteliile lui Porcea!

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • •••
  • 38
Comentează