Alte știri din fotbal
Dorinel Munteanu, înainte de meciul cu FCSB: „Știm cu toții valoarea lor, dar asta nu ne face să ne fie teamă”
0
Universitatea Craiova - CFR Cluj » Gâlcă și Petrescu luptă pentru primul loc în Superligă: peste 15.000 de suporteri pe „Oblemenco”
5
Arbitrul despre care Gigi Becali a afirmat că are o „perversitate de nedescris”, delegat la Oțelul - FCSB
0
Ședință la Rapid: ce i-a spus Șumudică lui Boupendza, după incidentele de la meciul cu Petrolul
0
Știri din fotbal internațional
Știa de la început că va pierde? » Cum a fost surprins Pep Guardiola înainte de Liverpool - Manchester City
0
Liverpool - Manchester City 2-0 » GAME OVER la titlu în Premier League din etapa #13?
2
Fiorentina - Inter, abandonat. Edoardo Bove s-a prăbușit pe teren » Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!
1
Amorim, prima victorie în Premier League. Manchester United a spulberat-o pe Everton
0
Lifestyle
Arpad Paszkany, cadou de mii de euro pentru iubita mai tânără cu 23 de ani: „Jucării noi”
7
Reacția fostului internațional când a văzut pozele la limită cu fiica lui: „Îi spun mereu: «Ține minte că tatăl tău e cunoscut»”
5
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
208
e un rezultat bun pt dimano,un rezultat normal intre doua echipe de mijlocul clasamentului fara pretentii si pt care e mai important sa participe la competitie decit sa o cistige.spiritul olimpic este marele atu a lui dimano
HOTIE!
ZEROOOO ! nici nu merita sa te mai uiti la meciurile lui dinamo ! a avut o cadere de calciu bratu si ala a dat penalti! :-j foarte josnic !
mi-ar fi fost rusine mare mare de tot daca eram dinamovist !
cum nu a fost penalty pt dinamo?va explica cornel.da pt bistra? tot dinu va zc. de va n galbeniti cu totii............de scarba
Osvaldo cred ca locu tau e la spitalu 9 daca ai putut zice asa ceva. =)) Penalty clar ala?? esti bou
ce hotie pe fata ....rusine javrelor !!!
nu e nici un penalti...dinamovisti vor numa pomana ca ei atata stiu...decat pomana
Dinamo sunteti penibili,cand o sa invatati sa jukti fotbal atunci sa vorbiti de arbitraje;) hal de penalty frate=))) a alunecat ala singur si arbitru da penalty!Asa k Borcea sa numai vb in viatza ta de arbitraje,esti penibil cu "spartii" tai,asa se numesc nu sunt demni de numele spartani...
Am ajuns sa o vad si pe asta ?!!!? Gloria furata in campionat de arbitri CFR penalty imaginar Dinamo penalty de curtea scoli unde joc cu colegi si nici acolo nu se da Cine urmeaza Steaua ,pariu ca o sa primeasca un penalty vazut numa de arbitru . Patetice echipe de fotbal Pacat de Nelutu si Padureanu ca sunt prea cu bun simpt,de fapt sunt ardeleni nu ......... Dinamo nici intertoto nu prinde ca mie frica sa nu piarda cu vreo echipa de profesori adunati de pe la oer ca pescari au batut .
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.