Alte știri din fotbal
Dorinel Munteanu, înainte de meciul cu FCSB: „Știm cu toții valoarea lor, dar asta nu ne face să ne fie teamă”
0
Universitatea Craiova - CFR Cluj » Gâlcă și Petrescu luptă pentru primul loc în Superligă: deschidere de scor în minutul 5!
5
Arbitrul despre care Gigi Becali a afirmat că are o „perversitate de nedescris”, delegat la Oțelul - FCSB
0
Ședință la Rapid: ce i-a spus Șumudică lui Boupendza, după incidentele de la meciul cu Petrolul
0
Știri din fotbal internațional
Guardiola, gesturi fără precedent » A răbufnit la adresa fanilor lui Liverpool
0
Simțea că va pierde? » Ciudat cum a fost surprins Pep Guardiola înainte de Liverpool - Manchester City
0
Liverpool - Manchester City 2-0 » GAME OVER la titlu în Premier League din etapa #13?
2
Fiorentina - Inter, abandonat. Edoardo Bove s-a prăbușit pe teren » Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!
1
Lifestyle
Arpad Paszkany, cadou de mii de euro pentru iubita mai tânără cu 23 de ani: „Jucării noi”
7
Reacția fostului internațional când a văzut pozele la limită cu fiica lui: „Îi spun mereu: «Ține minte că tatăl tău e cunoscut»”
5
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
208
dl iancu ar trebiu sa fie inchis intrebatilcum a facut avere si de unde are atatia bani balkan petroleum spaga e mare cat amituit sa nu ajunga la inchisoare comenteaza doar prosti inainte de fiecare meci si dupa se ia de oricine poate a fost penalty poate nu dar de ce nu se comenteaza si atunci cand sunt avantajati sa recunoasca sau cel mai bine sa recunoasca jucatorul daca a fost fault sau atacantul
am fost la meci ce sa mai zic penalty clar pt Bistrita iar pt Dinamo o inventie de albitru l-au injurat aproape toata lumea pe Borcea si pe Turcu aflati in tribuna dupa ce la inceput i-au aplaudat.Sa vedem acum ce va face Lupescu in ce liga il va trimite pe acest albitru poate rezerva lui Tudor .Speram ca Lupescu va face dreptate si va uita ca este dinamovist.Daca nu sa ne spuna sa nu mai mergem pe stadioane sa vedem circ si bataie de joc de echipele mai mici
bravo ba hategan.. ink cateva meciuri si iti iei masina si ksa...
daca acel unsprazece metri se dadea ptr Bistrita era durere mare,dar daca sa dat ptr dinamo e doar o gresala,pe care dinamovistul lupescu o digera mult mai usor
sa nu divagam cu staua, clujul sau altele. la faza din primul minut Moti pune mana drepta clar si il impinge pe bistritean, la penaltiul lui dinamo cei doi nu par in contact. incep totusi sa cred din ce in ce mai tare in faptul ca arbitrii SUNT BLAT.
Nu au nici un sens comentariile astea>dinamovistii vor spune ca a fost iar ceilalti ca nu.Eu personal am vazut ca Bratu a fost tinut si tras de tricou(a se vedea si gestul arbitrului care chiar aceasta infractiune o arata).Noi vedem zeci de reluari si avem opinii diferite,dar avem pretentii de la arbitrii ca in fractiuni de secunda sa se pronunte de fiecare data corect.
pai ce sa mai zici frate i-au furat pa bistrita pa fata pai ala nu o fost nici un penalty mai tata sa vede clar ca dinamo e avantajata pai tata daca merita bistrita sa castige pai lasa-i tata sa castige.
Dar de penalty-ul din prima repriza la Bratu,de ce nu pomeniti nimic?
am vazut meciul de la reghin,eram in tribuna chiar pe partea unde a fost contactul ,nici vorba de 11 metri,furt pe fata!
de unde penalty,furt pe fata,nici makar actor bun nu e
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.