Alte știri din fotbal
Marius Șumudică a comis-o! Derapaj sexist în direct la TV: „Aici n-au loc fetițele cu fustițe! Eu altceva le-am cerut”
0
Zeljko Kopic cere transferuri la Dinamo în această iarnă: „Avem nevoie de 2-3 jucători care să îmbunătățească nivelul” + Țintește un jucător din Superligă: „E un lider pe teren”
1
Cum explică rapidistul Braun scandalul care a dus la eliminare: „A încercat să mă lovească! Asta mi-a spus arbitrul!”
0
A intrat în direct și a avut cea mai dură reacție după Dinamo - Rapid: „Ce chin, ce jale! Vrei să pedepsești pe cineva, îl pui să se uite la meciul ăsta”
1
Știri din fotbal internațional
Antrenorul lui Radu Drăgușin, avertisment după catastrofa cu Liverpool: „Am nevoie de întăriri”
0
Mo Salah, direct în istorie » Egipteanul a stabilit două recorduri impresionante în victoria cu Tottenham
0
Atalanta este de neoprit în Serie A » Trupa lui Gasperini a câștigat din nou și își consolidează poziția de lider
0
PAOK a câștigat la scor de neprezentare ultimul meci al anului » Răzvan Lucescu încheie 2024 pe podium în Grecia
0
Lifestyle
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
11
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
Cea mai sexy jucătoare din lume a plecat fără iubitul celebru în vacanță » Fotbalistul, doar în „tribună” la victoria categorică din Cupă
4
Plină de vânătăi » Sportiva le-a arătat fanilor în Marca rănile suferite: „Știu că după ploaie iese soarele”
0
Cand am maibah si mertan ... nu sa vede ca-s cioban ... nu sa vede ca nu stiu ... nici sa numar, nici sa scriu ... machidon cu 4 clase, poreclit si rupe oase ... ca destul eu i-am furat ... pe romanii de *** !!!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Nu sărbătorim. Depunem o coroana pentru Dibamo
DA, iar in vara anului viitor, 1 AN de DoarDiviziaB in mamaLiga 3 (trei) ;)))))
Și 20 de ani în care o singură echipă din România a mai ajuns în SEMIFINALE de cupă europeana.Restul sunt niște debilitati pe care le debitezi,la fel ca încă câțiva frustrați,lafoc continuu.(ca în armata)
Bun articol.Nota 10!N-am mai ras asa de mult timp!Mi e mila totusi de fecesebisti.
Mai degraba o carte de colorat, ca sa fie si pe-ntelesul lu' tibi iqEE ... ;))))
20 de ani de cand unii cred ca Fcsb ar fi STEAUA. :))) Din pacate pentru ei Fcsb nu a fost si nu va fi niciodata STEAUA.
Și cică voi ați scos-o p-aia cu "ne pasă de sport..."! Gluma secolului, nu alta... Ceea ce faceți voi, de fapt, se numește prostituție! Iar abominația ce o promovați cu atâta ardoare, este propria voastra creație! Doar că acum nu faceți decât să vă împerecheați zi de zi, ora de ora, articol de articol, cu această creatură, ceea ce incepe să țină mai mult de sfera codului penal ("Raportul sexual consimţit, săvârşit între rude în linie directă sau între fraţi şi surori, se pedepseşte cu închisoarea de la 1 an la 5 ani") deoarece dpdv medical mă îndoiesc că v-ar mai putea vindeca cineva de acest complex, cu toți banii din lume... Totuși aș mai avea o întrebare către redacție: Când o crăpa ciobanu' (are și el o vârstă totuși) cui o să-i mai provocați senzații de catifelație cu articole de genul ăsta?
Copiii care simpatizează echipa FC FCSB vor putea spune că sunt fcsbiști de mici.
Hai că m-ați mai înveselit cu articolul ăsta de "Urzica". După debitările lui Nea Jiji ar trebui făcută o carte de benzi desenate. Așa, fără prea mult scris ca să îi placă și lui.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.