Comentarii (44)
Sharapov
Sharapov  •  23 Ianuarie 2023, 14:16

Cand am maibah si mertan ... nu sa vede ca-s cioban ... nu sa vede ca nu stiu ... nici sa numar, nici sa scriu ... machidon cu 4 clase, poreclit si rupe oase ... ca destul eu i-am furat ... pe romanii de *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

popescu.dzn
popescu.dzn  •  23 Ianuarie 2023, 14:14
Postat de rav410wrc pe 23 Ianuarie 2023, 14:00

DA, iar in vara anului viitor, 1 AN de DoarDiviziaB in mamaLiga 3 (trei) ;)))))

Nu sărbătorim. Depunem o coroana pentru Dibamo

rav410wrc
rav410wrc  •  23 Ianuarie 2023, 14:00
Postat de doar_dinamo_bucuresti. pe 23 Ianuarie 2023, 13:05

20 ani de cand au disparut oficial stelistii si au aparut fecefecesebistii, la vara serbam si 6 ani de talpanisti

DA, iar in vara anului viitor, 1 AN de DoarDiviziaB in mamaLiga 3 (trei) ;)))))

lulu
lulu  •  23 Ianuarie 2023, 13:49
Postat de miciBIO pe 23 Ianuarie 2023, 12:40

20 de ani de colaps, 20 de ani de amatorism, 20 de ani în care principiile elementare ale fotbalului au fost distruse de un grandoman care își vede angajații doar ca pe niște unelte și pentru care stabilirea ierarhiei înseamnă totalitarism. 20 de ani în care justiția a spus clar și fără echivoc cine este Steaua, urmând ca acest personaj dubios să plătească și despăgubirile pentru anii în care a târât Steaua în mocirlă!

Și 20 de ani în care o singură echipă din România a mai ajuns în SEMIFINALE de cupă europeana.Restul sunt niște debilitati pe care le debitezi,la fel ca încă câțiva frustrați,lafoc continuu.(ca în armata)

ovis
ovis  •  23 Ianuarie 2023, 13:48

Bun articol.Nota 10!N-am mai ras asa de mult timp!Mi e mila totusi de fecesebisti.

rav410wrc
rav410wrc  •  23 Ianuarie 2023, 13:48
Postat de sapun pe 23 Ianuarie 2023, 13:28

Hai că m-ați mai înveselit cu articolul ăsta de "Urzica". După debitările lui Nea Jiji ar trebui făcută o carte de benzi desenate. Așa, fără prea mult scris ca să îi placă și lui.

Mai degraba o carte de colorat, ca sa fie si pe-ntelesul lu' tibi iqEE ... ;))))

madalinnn
madalinnn  •  23 Ianuarie 2023, 13:48

20 de ani de cand unii cred ca Fcsb ar fi STEAUA. :))) Din pacate pentru ei Fcsb nu a fost si nu va fi niciodata STEAUA.

chiorul
chiorul  •  23 Ianuarie 2023, 13:47

Și cică voi ați scos-o p-aia cu "ne pasă de sport..."! Gluma secolului, nu alta... Ceea ce faceți voi, de fapt, se numește prostituție! Iar abominația ce o promovați cu atâta ardoare, este propria voastra creație! Doar că acum nu faceți decât să vă împerecheați zi de zi, ora de ora, articol de articol, cu această creatură, ceea ce incepe să țină mai mult de sfera codului penal ("Raportul sexual consimţit, săvârşit între rude în linie directă sau între fraţi şi surori, se pedepseşte cu închisoarea de la 1 an la 5 ani") deoarece dpdv medical mă îndoiesc că v-ar mai putea vindeca cineva de acest complex, cu toți banii din lume... Totuși aș mai avea o întrebare către redacție: Când o crăpa ciobanu' (are și el o vârstă totuși) cui o să-i mai provocați senzații de catifelație cu articole de genul ăsta?

legendavisinie
legendavisinie  •  23 Ianuarie 2023, 13:33

Copiii care simpatizează echipa FC FCSB vor putea spune că sunt fcsbiști de mici.

sapun
sapun  •  23 Ianuarie 2023, 13:28

Hai că m-ați mai înveselit cu articolul ăsta de "Urzica". După debitările lui Nea Jiji ar trebui făcută o carte de benzi desenate. Așa, fără prea mult scris ca să îi placă și lui.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează