Comentarii (36)
 •  01 Aprilie 2008, 07:32

h*t*t*p://b*u*x.t*o/?r=mario25mcm(fara stelute)intrati si faceti bani,inscrietiva(register)completati toate casutele de acolo,la referrer scrii mario25mcm(vei primi un bonus pt acest lucru)accesezi surf ads,accesezi toate linkurile alea.....si cam asta ar fi tot.poti castica foarte multi bani din asta pt ca sunt siteuri care platesc destul d bn pt a le face publicitate.daca iti faci cati mai multi membri castigi tot mai multi bani.la 9 membri castigi 1000$ pe an.eu castig acum 250$ pe luna.cel m

•  01 Aprilie 2008, 04:58

ce-i tot suggeti atit lu Becali?? a mai zis el ca baga bani si ca face si drege si tot un rahat a facut. Asta e an electoral cumva? Si despre ce a facut Steaua in europa, un rahat mare. A batut doar o echipa asa si asa, in rest prastii, iar in semifinala uefa si-au umflat chilotii cu raht in fata lu Boro.

•  01 Aprilie 2008, 04:52

Becali vrea Steaua sa fie singura echipa din Liga Camp!! Poate asa o si cistiga!!!!

•  01 Aprilie 2008, 04:31

Steaua ramane echipa numarul unu in romania, indiscutabil. Dar jocul ei sufera. Stelei ii trebuie un numar 10 si un antrenor. Sper ca din bugetul enorm de 20 de milioane sa fie adusi un antrenor si un numar 10 care sa gestioneze pasele si sa verticalizeze jocul. Numai asa steaua va putea redeveni competitiva, at pe plan intern cat si international. Si atunci nu va mai fi nevoie de butoane. Eu inca mai sper.

•  01 Aprilie 2008, 03:08

ma oameni eu nu cred k il trece p tusa tiganel!!!ciobanu e frate cu tiganu!hmmm...dar dak va face c a zis atunci steaua va avea numa d castigat si chiar va lua campionatu!altfel nu!si tiganu d p marin e la fel d dezastru

•  01 Aprilie 2008, 02:26

Meciuri LIVE VIDEO GRATIS ( Primera Division , Serie A , Premier League , Bundesliga Si CUPA UEFA ) Meciurile tari sunt LIVE la noi ! onlinescore . uv .ro onlinescore . uv .ro onlinescore . uv .ro onlinescore . uv .ro

•  01 Aprilie 2008, 02:18

„N-o să las niciodată ungurii să câştige campionatul în România. Am o strategie financiară, dar nu pot spune mai multe fiindcă o să mă ancheteze DNA-ul“, a declarat patronul Stelei încă de la finalul anului trecut. „Voi apăsa butoanele continuu. În tur am dormit şi n-am apăsat butoanele“,

•  01 Aprilie 2008, 02:12

Nu stiu de unde ai scos gogorita asta ca Steaua e cel mai iubit club din Romania??? Poate din Ghencea, da, dar nici macar din sectorul 6. Cum bine observa maistor, Gigi are ceva paranoia, ca Hitler. Fereasca Dumnezeu sa ajunga asta sa aiba vreo putere politica, ca ne facem de ris. Ca e mazeta pe banii lui, asta e treaba lui, dar sa nu ajunga mazeta pe banii si vietile noastre, ale tuturor. Parca l-as vota la misto, ca Base ma scoate din fire, dar daca au mai multe milioane aceeasi idee?

•  01 Aprilie 2008, 02:08

Bravo scufita ai zis bine, asa e , cei de la cfr sa-si vada de treaba lor si sa nu mai deschida gura. Eu nush cum au tupeul sa se ia atata de steaua cand steaua e cea care ii poate duce direct in liga iar becali e omul care a investit mult in steaua si ceilalti s-au luat dupa el si au ridicat si ei stafeta. Daca nu era becali nu mai aveam noi acuma sansa asta si nici voi gazetarilor nu mai aveati atata ce scrie...

•  01 Aprilie 2008, 02:08

FORZZZZZZZAAAAAAA STEAUUUUAAAAAAA!!!!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează