Comentarii (36)
 •  01 Aprilie 2008, 02:06

MULTI LAU COPIAT PE GIGI BECALI,CRED CA,E CEL MA-I BUN SI CA PERSOANA SI CA CONDUCATOR DE OSTII,DAR SPER SA NU-L DOBOARE INAMICII CARE SUNT MULTII IMPOTRIVA LUI...

•  01 Aprilie 2008, 02:05

Sunt stelist, dar mai intai sunt roman. Ar fi frumos totusi sa avem 2 echipe in champions league, iar daca campionatul se termina in aceasta ordine cfr pe 1 si steaua pe 2 sunt mari sanse sa avem 2 echipe in liga anul viitor. steaua va fi cap de serie si in proportie de 80% are asigurat prezenta in liga. Poate mai facem si la euro ceva plus 2 echipe in liga am face o reclama buna romaniei :)

•  01 Aprilie 2008, 02:04

Pai Steaua s-a calificat de 5 ori in CL plecand de la un coeficient de tara jenant de mic ... daca este vreo alta formatie romaneasca capabila sa joace in CL, sa o demonstreze si sa se califice din CLQR3 ... pentru asta Steaua trebuie sa ia titlul de campioana ...:)) Mi se pare rezonabil sa nu dorim ca alte echipe romanesti sa ajunga direct in grupe pe munca noastra ... mai ales ca dovedesc si o nesimtire demna de cartea recordurilor ...:)) investiti, jucati, demonstrati ...:)) in rest ciocu'mic

•  01 Aprilie 2008, 02:03

bv Jiji

•  01 Aprilie 2008, 01:23

sunt stelist, dar ambitia lui gigi ca nici o alta echipa sa nu joace in champions league tine de paranoia, ar trebui sa aibe ambitie ca steaua sa ajunga in primava champions league...

•  01 Aprilie 2008, 01:17

e tare gigi...nu degeaba este patronul celui mai iubit club din Romania

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează